Det perfekte sommertøj til ferien – ballinogbaby
Skulle vi lige snakke om hvor hård en alder 18 måneder er??

Det perfekte sommertøj til ferien

Reklame for Hummelkids i samarbejde med momster.dk

Som jeg har nævnt før, er jeg utrolig glad for de kampagner jeg har fået lov til at lave i samarbejde med Momster.dk. 

Men denne gang topper altså alle de forrige kampagner. Jeg har nemlig fået fornøjelsen af at reklamere for Hummels børnetøj og i den forbindelse, har jeg fået fyldt hele Olivers garderobe op med Hummels nye sommerfavoritter.

Hummel er i forvejen et af mine absolut favoritmærker at købe, især til Oli. Deres tøj er lavet til aktive børn der bevæger sig meget og der er tænkt over, at der skal være plads til store armbevægelser og vild leg. Det er endnu ikke så vigtigt med Lukas, for så vildt bliver der ikke leget i vuggestuen, men det er rigtig vigtigt med Oli. Han går i en ude-børnehave og hele dagen bliver brugt udendørs i alt slags vejr. Der bliver kravlet i træer, bygget huler og spillet fodbold og så går det altså ikke at han har noget tøj på der strammer eller ikke sidder godt.

Derudover har vi planer om igen i år at køre til Frankrig og Italien på sommerferie, og der bliver det også vigtigt med tøj som er let og luftigt, og som man kan holde ud at sidde i en bil i i flere timer. Og der tænker jeg også at vores nye Hummel sommertøj passer perfekt!

Udover sommertøj har jeg selvfølgelig også valgt et par badebukser til ham og de har allerede været flittigt i brug herhjemme. Jeg har valgt deres BondiBoard badeshorts, som kan fås i en masse forskellige farver og også med forskelligt print. Men Oli insisterede på at han skulle have de sorte fordi “at de kunne rutsche hurtigst”, så det var selvfølgelig dem vi tog!

Jeg har lagt et link til dem her:

Det er primært Oli der har nydt godt af det her samarbejde, men det betyder ikke at Lukas er blevet helt snydt. Faktisk har jeg bestilt noget til Lukas som jeg regner med kommer til at redde hans sommer.

Lukas er nemlig det jeg vil kalde meget sart, når det kommer til hvad hans fødder skal røre ved. Han NÆGTER at gå i græs med bare tæer og han går altid helt i panik, hvis han har fnuller eller noget siddende under foden. Han vil gerne ud og bade, men bryder sig aldeles ikke om, at gå steder hvor der er småsten eller hvis sandet føles mærkeligt.

Derfor har jeg købt ham et par badesko! Et par helt lette sandaler, som han kan have på på stranden, i vandet eller ved poolen. Derudover er de også geniale hvis sandet eller jorden er meget varm, så han ikke brænder hans små fusser.

Dog vil jeg lige skynde mig at sige – sidste gang blev badesandalerne virkelig hurtigt udsolgt. Så hvis I vil have dem skal I nok skynde jer at slå til!
der er et link til dem her

En sidste ting jeg lige vil slå et slag for, er deres nye tracksuit. Det er simpelthen så blødt og lækkert, og også helt perfekt til vores kommende køreferie. Jeg har lagt et link ind til det her:

Hvis du også vil have fingrene i noget af Hummels lækre sommertøj, så er der lige nu 20% på hele deres webshop med koden Kids2021sommer.
Koden virker indtil d. 10/7❤

Der er link til webshoppen her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulle vi lige snakke om hvor hård en alder 18 måneder er??