3 uger med nye bryster – ballinogbaby
Børnetøj der er skabt til at lege vildt i

3 uger med nye bryster

Jeg elsker den store interesse der pt er for mine bryster. Men også kun fordi det ikke er på den der “klamme mænd i indbakken” måde, men fordi det er søde kvinder som selv går med tanker om at få lavet bryster, eller som spændt venter på deres operationsdag!

Og dem har jeg lovet lige at give en endelig opfølgning på hvordan ugerne efter operationen har været for mig. Så hvis du er endt herinde fordi du håber på en masse før/efter billeder af bryster, så er du gået galt i byen😅

Jeg skrev jo det her indlæg 4 dage efter operationen hvor jeg stadig var på smertestillende, men havde det bedre end jeg turde håbe på.

Og sådan synes jeg generelt hele forløbet har været. Jeg stoppede med at tage smertestillende efter 7 dage, for der følte jeg ikke længere jeg havde brug for det. Jeg var øm, men så længe jeg ikke løftede tunge ting, strak armene op over hovedet eller lå på siden, så kunne jeg faktisk ikke rigtig mærke noget.

Jeg havde taget lige knap 14 dages ferie fra arbejde og var meget i tvivl om det var nok. Jeg læste mig frem til, at de fleste med stillesiddende job kunne vende tilbage efter 7-14 dage, hvorimod at hvis man havde et fysisk hårdt arbejde kunne der godt gå 4-6 uger.

Jeg var meget i tvivl om hvor jeg lå i den kategori. Jeg har bestemt ikke et stillesiddende arbejde, men jeg synes også at 4 uger lød helt vildt! Derfor gik jeg med de 14 dage og det passede helt fint for mig. 

Efter den første uge følte jeg mig allerede rigtig meget ovenpå. Jeg havde veninder på besøg, var på shoppetur i Magasin og fik også både hentet og afleveret børn.

Lukas på 18 måneder har dog KLART været min største udfordring! For han har været møg hamrende ligeglad med, at jeg ikke kunne løfte ham og derfor har haft brug for at han gjorde hvad jeg sagde. Det gjorde han på ingen måde. Tværtimod satte han sig ned midt på vejen, stak af i modsat retning, kravlede op på spisebordet og hoppede og jeg kunne blive ved. Derfor har jeg også løftet ham en del mere end jeg egentlig nok burde. Men det har været tæt på umuligt at lade være!

Her 3 uger efter føler jeg mig slet ikke påvirket af operationen mere. Jeg gør alt som jeg plejer, og det er meget sjældent jeg får lavet en bevægelse som gør ondt. Jeg løfter Lukas når han skal skiftes, skal ind i bilen eller når han laver et eller andet sindsygt, men det gør ikke længere ondt at gøre. Og det bedste af det hele – jeg er endelig begyndt at kunne sove på siden igen! I stedet for at ligge som en mumie helt fladt på ryggen.

Nu glæder jeg mig bare mest af alt til at kunne få støtte bh’en af, så jeg RIGTIG kan nyde synet af dem😜

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnetøj der er skabt til at lege vildt i