Børnetøj der er skabt til at lege vildt i – ballinogbaby
Lidt om den brystforstørrende operation og dagene efter

Børnetøj der er skabt til at lege vildt i

Reklame for Sport24 i samarbejde med momster.dk


Da jeg blev spurgt af Momster (Som fungerer som bindeled mellem instagrammere og virksomheder) om jeg havde lyst til at være med i den kampagne de netop havde startet op med sport24, blev jeg intet mindre end begejstret. 

Det er altid fedt at blive spurgt om samarbejder, men oftest siger jeg nej til de tilbud jeg får fordi det ikke er noget der giver mening for min profil. Jeg har ingen interesse i at drukne min profil i reklamer, så jeg kan modtage “gaver” som jeg egentlig ikke havde brug for til at starte med.

Men lige Momster er jeg rigtig glad for at samarbejde med for det er kun fede ting jeg er blevet tilbudt gennem dem. Enten ting jeg i forvejen elsker, eller ting som jeg har haft glæde af at prøve. Men denne her kampagne er alligevel min favorit. Det er nemlig med Hummeltøj fra Sport24.

Jeg har modtaget 2 par bukser, en t-shirt og en trøje, men de har alverdens ting og sager at vælge imellem. Mit valg faldt primært på bukser, fordi jeg synes dét er den “sværeste” ting at købe til Oli. Ikke at det nogensinde er SVÆRT at købe tøj – men det er bukser jeg har de højeste krav til. 

For når man har en dreng på knap 4 år, som bruger hele sin dag på at tonse rundt, så stiller det altså nogle høje krav til det tøj han har på. Selvom jeg elsker når han har ‘skinny jeans’ og solhat på, så er det bare ikke rigtig et look der fungerer i børnehaven.
Derimod er det vigtigt at give ham noget tøj på som han nemt kan løbe og lege i, uden at der er noget der strammer eller er i vejen.

En anden vigtigt pointe er selvfølgelig, at vi også er langt forbi den tid hvor jeg valgte Olis tøj. Siden han fyldte 2 år har han faktisk selv ville vælge. Det har givet nogle sindsyge outfits gennem tiden, og en lang periode kørte vi kun med dinosaurprint. Men nu er Olis stil skiftet. For det tøj som er sejt når man er en dreng i børnehave, er altså fodboldtøj eller træningstøj. Og der passer Hummel jo lige ind!

Siden Oli fik sit tøj, er det det ENESTE han vil have på. Hver gang det kommer tilbage fra vask, kommer det straks på dagen efter. Og hvis jeg ikke selv når at smide det til vask – så kommer det bare på beskidt. Han har det på under sit fodboldtøj og en enkelt gang, prøvede han også at overbevise mig om at det kunne fungere som nattøj. Så nu har jeg faktisk selv liiige været inde og købe lidt ekstra. I ved, bare for at give mig selv en chance for at følge med på vaskene.

Hvis du også mangler noget genialt børnetøj som er skabt til at bevæge sig i, så prøv at tjek sport24 hjemmeside ud og se deres store udvalg.

Der er direkte link til Hummel udvalget lige her: 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om den brystforstørrende operation og dagene efter