Jeg har købt nye bryster! – ballinogbaby
Om at glæde sig til, at ens barn bliver ældre

Jeg har købt nye bryster!


Venner, jeg har købt nye byster!
🍈🍈

Eller, stort set i hvert fald. Jeg mangler lige den del hvor man reelt får dem lavet. Men på søndag sker det!

Det har været lidt af en rutchebane tur at komme her til og det er virkelig længe siden jeg fik booket tiden. Det var helt tilbage i  november jeg var til første forundersøgelse, men utroligt nok, mente kirurgen at mine post-ammebryster kunne blive endnu mere slatne, så han gav dem lige en månedstid mere til at “sætte” sig.  I slutningen af januar fik jeg så endelig en tid men – snydt igen, så lukkede landet. Tiden er i mellemtiden blevet rykket 2 gange yderligere men nu ser det ud som om det sker! Altså medmindre det lykkedes mig at blive smittet med Corona  indenfor de næste par dage..

Lige siden jeg stoppede med at amme Oli har jeg været ret sikker på, at det var noget jeg gerne ville få lavet når jeg var færdig med at få børn. Jeg ved godt det er meget “in” at elske sin mor-krop som den er. Med ar, strækmærker og slatne bryster. Og det synes jeg da også at man skal. Og det er mega sejt hvis man kan!
Mine strækmærker generer mig ikke og jeg lægger aldrig mærke til mit kejsersnit-ar. Men lige mine bryster, dem kan jeg altså ikke lære at elske.

Jeg er som sådan ikke bekymret for selve operationen, men jeg er en lille smule nervøs for tiden efter. For min umiddelbare tanke er, at afslapning og forbud mod at løfte noget som helst, ikke spiller særlig godt sammen med at have 2 børn. Til gengæld glæder jeg mig lidt (okay meget) til at se serier, slappe af og se min mand spurgte rundt og ordne alting mens jeg kun kan ligge og kigge på😁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at glæde sig til, at ens barn bliver ældre