Hvad med, at folk passede deres egen Corona-butik? – ballinogbaby
Hvordan hverdagen hænger sammen med 2 børn og 2 fuldtidsjob

Hvad med, at folk passede deres egen Corona-butik?

Jeg har ikke rigtig skrevet særlig meget om Corona i løbet af det her år. Både fordi vi allesammen nok er ret trætte af at høre på det, tænke på det og leve med det men også fordi, at det kan være et lidt betændt emne at snakke om. Både den ene og den anden vej. Der er altid nogen der synes man enten gør for meget, gør for lidt eller gør det forkert. Og det som alle de typer har til fælles er, at de er rigtig glade for at fortælle andre hvor meget de tager fejl.

Jeg arbejder jo på 7-eleven, og er derfor en af dem der går på arbejde lige som før. Dagligt skal jeg høre på folk og deres åndsvage konspirationsteorier og mærkelige meninger. Hvis jeg for eksempel påpeger, at de lige skal få et mundbind på, så skal jeg pludselig til at høre om hvilke videoer de har set, artikler de har læst eller en eller anden tredje grund til at mundbind ikke virker. Og de her typer opfører sig altid som om, at jeg ene og alene er den der har bestemt at man skal have mundbind på. Og at det nu er deres opgave at tale mig til fornuft.

Jeg kan i princippet være ret ligeglad med om det virker eller ej (i hvert fald i forhold til de situationer) men eftersom det er lovgivningen er det jo lidt sådan det er.
Sjovt nok, er det også utrolig tit de her typer der tilfældigvis er fritaget for at bære mundbind..

Men så er der også de modsatte typer. Og de er faktisk lige så irriterende. Dem der råber af de andre i butikken hvis de kommer lidt for tæt på, og som går amok over at man rører deres varer, for så har man jo måske puttet Corona på! Og det til trods for, at dét jeg bruger mest tid på nærmest er at spritte hænder.

Det er enormt frusterende at folk ikke bare kan passe sig selv. Det helt fair hvis man synes restriktionerne er alt for stramme eller man ikke tror på at mundbind har den store effekt. Ligesom det er helt fair man gerne vil være EKSTRA forsigtig og ikke synes at andre folk gør nok. Jeg vil bare enormt gerne slippe for at høre på det.

Samme tendens er der på de sociale medier. Man skal virkelig passe på hvad man slår op og hvad man viser, af frygt for at blive skældt ud for det efter. Jeg synes da heller ikke folk bare skal blæse på restriktionerne og holde fest, store middagsselskaber eller alt muligt andet. Men jeg synes også man skal respektere, at folk gør (og er nød til at gøre) tingene forskelligt. For eksempel er det ikke en mulighed for os, bare at isolere os og ikke se nogen. Både min mand og jeg arbejder, så vi er afhængige af at drengene kommer afsted i institution. Vi arbejder begge meget og er derfor også afhængige af at vores forældre hjælper med at hente i løbet af ugen. Da Lukas var snottet i 3 uger og ikke måtte komme i vuggestue, men vi stadig skulle afsted, var det mine forældre, Nikos forældre, min søster og min lillebror der passede ham. Jeg ved der er mange der har valgt slet ikke at se famile eller andre, men det er bare ikke en mulighed for os, for så kan tingene ikke gå op. Og så er det altså ret irriterende at få at vide, at “jeg da vidst ser lidt for mange i forhold til hvad jeg burde!”. For ja jeg ser min familie, og jeg ser et par enkelte veninder, men jeg har da stadig en masse familie og veninder jeg savner og ikke ser på grund af restriktioner, afstand og sociale bobler.

 

Jeg tror vi alle er ved at nå et punkt hvor vi bare ikke orker mere. Ikke flere restriktioner, flere dårlige nyheder eller meninger fra fremmede mennesker. Men skal vi ikke prøve, bare lige her i slutspurten, om ikke vi kunne passe os selv og vores egen Corona-butik? Og lader andre passe deres. Og så lad os krydse fingre for, at vi snart ser lysere tider!

Om at være på ferie under corona

6 måder at spotte en mor på

2 kommentarer

 • Forkert info. Jeg arbejder i en butik med legetøj(lukket p.t) men er af en kunde blevet oplyst om at det er Disney og lego og de andre store legetøjs mærker der har fundet på corona, den findes slet ikke. Det er bare et påhit for at deres omsætning kan stige.
  Hvorefter kunden gik ned i butikken og købte en æske LEGO
  – jeg holdt masken og undlod lige at falde om skrigende af grin. Men det holdt hårdt, lige der ville jeg ønske at vi havde haft mundbind på og ikke en plexiglas skærm foran kassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Haha!😂 ej men det er jo så dumt! Tænk at folk kan finde på at stå og sige den slags sludder 🤦‍♀️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan hverdagen hænger sammen med 2 børn og 2 fuldtidsjob