Jeg drømmer om at føde.. – ballinogbaby
Om den dårlige samvittighed når man er mor til 2

Jeg drømmer om at føde..

Season 5 Episode 3 GIF by Friends - Find & Share on GIPHY

Jeg er med på, at det sjældent er særlig fedt at høre om andres drømme. Og da især folk, som man ikke rigtig kender. Det er bare sådan, at det nu sker så ofte at jeg er nød til at fortælle om det. For flere gange om ugen, drømmer jeg om at føde. Og det er de mest sindsyge og livagtige drømme. Jeg er flere gange vågnet i panik over ikke at vide hvor jeg har lagt min nyfødte baby, indtil det er gået op for mig hvor vanvittig jeg er.

Fødslen starter altid med at jeg får veer og så går lidt i panik, over hvad det egentlig er der foregår. Den ene nat blev Niko rigtig rasende på mig da fødslen startede, fordi vi jo havde aftalt kun at få 2 børn. Det burde have undret mig, at han ikke havde opdaget det i løbet af de foregående 9 måneder, men drømme-Niko er åbenbart ikke så kvik. En anden nat var han slet ikke hjemme, men sendte sin mor til at hjælpe med fødslen i stedet fordi det, ifølge ham, “da ikke gjorde den store forskel” . Jeg gik og var lidt små rasende på ham hele dagen efter over det, selvom han jo faktisk ikke helt kunne gøre for det. Men alligevel.

Én af fødslerne fik jeg så meget smertestillende, at jeg først vågnede op et par dage efter fødslen, uden at have mærket noget som helst. Det er indtil videre min favorit fødsel.

Jeg aner ikke hvor alle de her mærkelige drømme kommer fra og hvorfor jeg pludselig har dem hele tiden. Måske min underbevidsthed prøver at overbevise mig om en baby nr. 3? Eller at afskrække mig? Jeg håber dog virkelig jeg snart kan få en pause fra alle de natlige fødsler, da det er liiige udmattende nok!

Vil du læse hvordan mine rigtige fødsler gik? Så læs med her:

Olivers fødsel

Lukas fødsel

Følg med på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om den dårlige samvittighed når man er mor til 2