Om en ægløsningstest der blev forvekslet med en graviditetstest – ballinogbaby
Om at være tilfreds med sin krop, og så pludselig ikke være det alligevel

Om en ægløsningstest der blev forvekslet med en graviditetstest

Ikke så chokerende, er jeg ikke en af de kvinder der har helt styr på alt i mit liv, som for eksempel min menstruationscyklus. Derfor var det også et værre hyr at prøve at finde ud af, hvornår pokker min ægløsning lå, da vi prøvede at planlægge Lukas.  På trods af diverse apps osv. var det som om, at jeg ikke rigtig ramte det rigtige tidspunkt og min cyklus svingede fra alt mellem 28  til 40 dage. Efter et par fejlslåede forsøg blev løsningen, at jeg stort set ikke lavede andet end at tisse på ægløsningstest.

Og så en morgen hvor jeg (ifølge appen) var gået et par dage over tid, besluttede jeg mig for lige at teste om det måske kunne være, at vi var så heldige at der lå en baby i min mave. Og det var vi!

Jeg var ved at græde af glæde og ringede til Niko med det samme. Jeg ringede også til min søster og kom måååske også lige til at sige det til en veninde.
Og så tog jeg på arbejde. Og der, omringet af pommes frites og burgere gik det pludselig op for mig, at jeg jo ikke havde taget en graviditetstest. Jeg var kommet til at tage endnu en ægløsningstest.

Jeg var i 7 sind, og kunne ikke tænke på andet resten af dagen. Jeg vidste ikke, om testen reelt kunne vise at jeg var gravid, eller om min cyklus var så forstyrret, at jeg faktisk bare havde ægløsning. Og hvordan pokker skulle jeg så sige til Niko at jeg ikke var gravid alligevel, men bare var en kæmpe klaphat?

Han var i forvejen ikke særlig imponeret over mig og min evne til at tisse på graviditetstest, som ellers burde være noget af det nemmeste i verden. Men den gang vi prøvede at blive gravide med Oliver  tog vi en test sammen, da vi troede jeg var gået et par dage over tid. Jeg gik ud og tissede på den, skyndte mig tilbage. Vi satte os i sofaen med testen nedad, ventede et par minutter i spænding og vente den så om for at se resultatet. Som så var absolut ingenting. Altså ikke engang en enkelt test-streg. Det var lykkedes mig at tisse så dårligt på den, at den ikke kunne registrere noget som helst. Det viste sig også at jeg slet ikke var gravid, selvom jeg gik yderligere 10 dage “over tid” og nåede at tage omkring 5 negative tests. I virkeligheden var min cyklus bare længere end de flestes.

Heldigvis var det i dette tilfælde ikke min cyklus der var lang, men derimod en lille Lukas der lå inde i min mave.

Fik du læst:

Forskellen på 1. og 2. gang man får en baby

Lidt om bryster, tissemænd og 3-årige

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være tilfreds med sin krop, og så pludselig ikke være det alligevel