Forskellen på 1.og 2. gang man får en baby.. – ballinogbaby
Hvorfor er et kejsersnit ikke en fødsel?

Forskellen på 1.og 2. gang man får en baby..


1. Gang: 
“Æææhm. Hvordan pokker får man brystet ind i babys mund?? Og hvorfor har baby egentlig ikke bedre styr på hvordan man gør det selv? Burde sådan noget ikke komme naturligt? Kaan du lige hjælpe mig igen sygeplejerske??”

2. Gang: Ammer med den ene arm mens den anden spiser chokolademousse i hospitalssengen..


1. Gang: Man vågner bare stille og roligt og bliver liggende i sengen og pludrer med baby. Måske lige snupper en lur mere inden det er tid til at stå op.

2. Gang: Hvisker panisk til storebror kl. 05:40: “Vær’ stille! Ikke vække lillebror! Hvorefter man et kvarter efter sidder i stuen med 2 helt vågne børn..”


1. Gang: “Om mandagen går vi til babysvømning, så er der mødregruppe tirsdag og salmesang torsdag. Måske vi skulle tilmelde os Tumlastik om fredagen?”

2. Gang: “Jeg skal bare lige sidde her helt alene på sofaen og lave ingenting, indtil jeg igen skal amme samtidig med at jeg lægger puslespil og sætter gang i aftensmaden..”


1. Gang: “Så blev baby 1 måned! Frem med skiltet og blomsterne, nu skal der tages billede og baby-bogen skal opdateres!”

2. Gang: ”Hvis jeg nu bare sørger for, at få lavet baby-bogen inden hans konfirmation så er der ingen der opdager det..”


1. Gang: “Ifølge Google skal babyer kunne trille når de er 3 måneder. Men det gør han ikke! Er alt mon ok? Har han skæve hofter? Er han bagud med sin udvikling?? Og hvornår er det lige får tænder?

2. Gang: “Hvor er det befriende at du kan ligge her på sofaen uden at falde ned mens jeg løber efter storebror som nægter at tage sin ble på..”


1. Gang: “Det må være meget nemmere 2. gang og man ved hvad man skal forvente..”

2. Gang: “Hvorfor er du helt og aldeles anderledes end mit første barn??”

Fik du læst:

Forskellen på 1. og 2. graviditet

Sludder mødre siger før de bliver mødre

Følg med på instagram

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er et kejsersnit ikke en fødsel?