Ting ingen havde fortalt JER om tiden efter fødslen/kejsersnittet – ballinogbaby
Status på kejsersnittet

Ting ingen havde fortalt JER om tiden efter fødslen/kejsersnittet


Nu har jeg både lavet indlægget “7 ting ingen havde fortalt om tiden efter kejsersnit” og “7 ting ingen havde fortalt mig om tiden efter fødslen” og I er kommet med nogle ret gode tilføjelser. Så de kommer her! :

1. “Blomkåls røvhul = hæmorider. Jeg havde seriøst mere ondt i måsen end i dåsen efter at jeg havde født.”

2. “Min JM og mand måtte tage mig under hver arm ud til toilettet 3 timer efter fødslen. Jeg var SÅ bedøvet i benene efter syningen, og de andre jordemødre på fødegangen kiggede meget underligt, da de kom slæbende med mine meget “ikke eksisterende ben” langs gulvet for og sætte mig på toilettet. Det resulterede i, at jeg skvattede ned med det samme fordi mine baller også var bedøvede og derved ikke kunne mærke wc brættet. ”

3. “At man prutter helt ekstremt de første dage, efter alt det luft der er blevet pumpet ind under operationen!  Det var til stor morskab for min mand..”

4. “Har sjældent været så bange som da jeg blev sendt ud for at tisse på hospitalet efter fødslen! “Ellers nej tak frk. Jordemoder!””

5. “At første gang man skal lave “stort” efter at have født er ligeså angstprovokerende som det at skulle have sex igen”

6. “FORSTOPPELSE: ét er, at man ikke kan skide de første par dage efter fødsel pga ømhed forneden, men der var ingen som fortalte mig, at alt væsken i kroppen nu gik til amning og ikke ned til tarmen, så ens afføring er jo som kulkugler, hvis ikke man drikker +3L vand om dagen!”

7. “At man (åbenbart) ikke må gå i svømmehallen eller bade i havet i 8 uger efter fødslen pga kroppen skal hele? Det fik jeg at vide 14 dage efter fødslen, hvor jeg ellers havde taget badetøj med ned på standen”

8. “Ikke at vide hvornår man skal tisse! Det tog mig 5 måneder og være helt bevidst om min blære igen. Lærte mig selv og tisse hver gang jeg havde ammet.”

9. “At alt *hmp forneden er rykket helt rundt efter man er blevet syet!”

10. “At jeg også skulle være nervøs for den første gang vi skulle have sex igen efter et kejsersnit! Det troede jeg kun ville være et problem hvis jeg havde født normalt. Men jeg var rædselslagen for at ramme arret, eller få “snask” ned i det.. Udover at være nervøs for min stadig tykke krop og mælken der sprøjtede ud af brysterne.. “”

Fik du læst:

7 ting ingen havde fortalt mig om fødslen

De skønne amme-bryster

Følg med på instagram

2 kommentarer

  • Hannah

    At der kan være klamme klumper i den blod der kommer ud de første dage efter fødslen😅 Der blev jeg godt nok forskrækket!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på kejsersnittet