De skønne amme-bryster.. – ballinogbaby
De første 2 måneder som Lukas mor

De skønne amme-bryster..


Ja, nu skal det handle lidt om bryster. For lige siden jeg stoppede med at amme Oli har jeg glædet mig til, at jeg igen ville få ‘ammebrysterne’ tilbage. For når man ikke er blevet givet særlig meget fra naturens side, er det en fed oplevelse pludselig at få et par flotte, velsiddende bryster! Det er bare som om, at alt tøj pludselig sidder en lille smule bedre. Det er ikke fordi, at jeg som sådan var frygtelig ked af mine bryster før. Men når man først har prøvet dem på og ovenpå både graviditet og amning.. Ja lad os bare sige at de er en del pænere nu mælken er tilbage i dem!

Meen. Alt er selvfølgelig ikke bare fryd og gammen. For jeg havde selvfølgelig glemt alt om de mindre fede ting der følger med sådan et par flotte bryster. Som:

1. Mælk alle steder: Jeg har UTROLIGT meget mælk. Og selvom det da er dejligt aldrig at frygte at løbe tør, så skaber det bare nogle bøvlede situationer i ny og næ. Som når Lukas lige fjerner hovedet og derfor får mælken til at sprøjte ud i hans ansigt så han er ved at drukne – og også på alle andre der er i nærheden.

2. Mælk fra det forkerte bryst: Meget ligesom ovenover, er problemet her mælk der sprøjter. Hver gang jeg ammer sprøjter der også mælk ud af det bryst der ikke er i brug, hvilket er en kende upraktisk! Forleden præsterede sig at sprøjte mig selv i øret, fordi jeg ikke havde fået taget BH inden jeg ammede. Det føltes mærkeligt!

3. Forskellige størrelser: Nu længere tid der går mellem amningerne, nu større bliver brysterne. Det betyder desværre også, at de skrumper når der lige er blevet spist. Så jeg derfor af og til, render rundt med et kæmpe bryst og et lille bryst..

4. Hvis der går for længe: Det er jo fedt nok, at brysterne bliver større og større nu længere tid der går. Men på et tidspunkt når de altså til et punkt, hvor de bliver STEN hårde og ikke kan blive “pustet mere op”. Og hvilken smerte der så kommer! Det er umuligt at kramme nogen eller bare røre sig, uden at have lyst til at græde bare en lille smule.

5. Hele tiden at frygte kulden: Som en hver anden ammende mor, frygter jeg bryst betændelse mere end noget andet! Jeg har endnu ikke prøvet det, men det lyder som noget, der er næsten mere smertefuldt end en fødsel og det skal jeg simpelthen ikke opleve! Mine bryster er det første der gør ondt når jeg fryser og så går jeg i panik og tager 2o trøjer på!

Fik du læst:

Ammehjerne svupsere #5

Er min baby nem, eller er det mig der gør ham nem?

Følg med på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første 2 måneder som Lukas mor