Lidt om katastrofe tanker og frygten for at være “for” lykkelig.. – ballinogbaby
Vi har fundet et navn til baby!

Lidt om katastrofe tanker og frygten for at være “for” lykkelig..

Jeg tror det er meget normalt, at når man er rigtig lykkelig og er lige der i sit liv hvor man gerne vil være, at man så kan blive ramt af frygten for, hvornår det  hele går galt. Fordi alt kan jo ikke bare være lykkeligt?  Jeg tror især det er normalt, at man bliver ramt af de her tanker når man er gravid. Hormonerne flyver rundt i kroppen på én og de kan være svære at styre. Og om det er 4. barn eller første barn der er på vej, er graviditeten jo begyndelsen på noget kæmpe stort og helt fantastisk, som man ikke kan undgå at være lidt bange for at miste.

Da jeg var gravid med Oliver var jeg rigtig bange for, at der skulle ske min mand eller min familie noget. At de ville køre galt, eller blive alvorligt syge. Jeg var også bange for, at der skulle ske Oli noget inden i maven, eller at han manglede begge ben og vi bare havde overset det på scanningerne.

Sådan er det også denne gang. Jeg kan især blive så utrolig bange for, at der skal ske Oliver noget. jeg kan skræmme mig selv fuldstændig fra vid og sans, med alle mulige frygtelige tanker. han er jo det dyrebareste jeg har og jeg kan slet ikke forestille mig, hvad jeg skulle gøre hvis der skulle ske ham noget. Det er jo vanvittigt at side og tænke over, for det hjælper jo absolut ikke noget at sidde og være bange på forhånd.  Men det ændrer ikke på, at tankerne nogle gange kommer snigende.

Det er heldigvis ikke noget jeg går og tænker over hele tiden, men indimellem bliver jeg lige ramt. Det samme med baby. Har jeg mon overset vigtige tegn på, at han ikke har det godt? Har jeg egentlig mærket ham nok i dag? Eller kan man mærke ham for meget? – Måske betyder det han ikke har det godt! Det er utrolig så hurtigt man kan stresse sig selv helt ud, med den slags tanker.

Jeg kan også blive uendeligt bange for, at der skal gå noget galt under fødslen. Man hører jo hele tiden alle mulige skrækhistorier og det er som om, at folk altid synes de skal dele dem med en når man er gravid. Måske nok det tidspunkt i verden man har MINDST brug for at høre den slags historier.

Men i bund og grund er det jo fordi, at jeg er så møg lykkelig lige nu. Jeg har alt jeg kunne tænke mig.  Ja det er til tider øv at være gravid og ja, jeg kan af og til tænke, at min mand er en kæmpe klovn. Men mest af alt, så er alt jo virkelig godt. Jeg er gift med min store kærlighed. Jeg har en sund og rask dreng og endnu en på vej. Jeg har et skønt arbejde og fantastiske venner og familie.

Nu har jeg bare lige brug for, at de næste uger kommer til at gå hurtigt, så baby kan komme ud til os. Ikke at jeg tror det får mine sindsyge hormoner til at slappe mere af – men så kan jeg i det mindste sikre mig, at han har 2 ben!

 

Fik du læst:

Det værste min kæreste har sagt til mig mens jeg var gravid

Shit! jeg skal jo føde et barn!

Følg med på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fundet et navn til baby!