I byen som gravid – ballinogbaby
Opdragelses-situationer jeg har klaret perfekt

I byen som gravid

Da jeg tog graviditetstesten og til min glæde fandt ud af at jeg var gravid, var der et lille bitte problem. Jeg tog nemlig testen om morgenen inden, at jeg skulle en tur i byen med mine chefer og kollegaer.

Det var en tur jeg havde glædet mig til længe og som jeg selv havde været med til at planlægge.

Vi skulle på en lækker italiensk restaurant med 7 retter og vin menu. Så skulle vi på petanque-bar og til sidst, slutte af med en ordenlig bytur.

Da jeg kun lige havde taget testen var jeg selvfølgelig ikke interesseret i at fortælle det til nogle endnu, da man jo ikke kan vide sig helt sikker der. Jeg ville derfor gerne lige vente lidt, før jeg delte den glædelige nyhed med mine kollegaer. Men jeg ville selvfølgelig også gerne med dem!

Nogle kunne måske være sluppet afsted med at sige “jeg drikker ikke i dag, jeg er i bil” eller noget andet i den stil, men den type er jeg jo normalt ikke. Jeg er den der står som den sidste på floor, med vodka redbull spildt ned af kjolen og prøver at overbevise folk om, hvorfor morgenfest er en god ide. Så den mulighed var udelukket.

Jeg besluttede mig i stedet for, at jeg jo er sådan en fornøjelse også uden at jeg har drukket, at ingen ville opdage det.

Middagen gik overraskende godt, selvom det var den jeg havde set som den største udfordring. Ingen var jo fulde her endnu og derfor ville de måske bemærke at jeg ikke drak. Men pga den frie vin blev alles glas hele tiden fyldt op og ingen bemærkede, at der ikke rigtig forsvandt noget fra mit.

Da vi først var i byen, var resten af selskabet heldigvis for fulde til, at bemærke særlig meget. Jeg holdt mig til at drikke gin og tonic uden gin og dansede præcis ligeså tosset som jeg altid gør.

Men jeg må da indrømme, at det var en smule kedeligt at være på den ædru side af fuldemands-snakkende, som bare giver lidt mere mening når man selv er spritter stiv. Men det må jeg jo desværre vente et stykke tid på endnu.

Fik du læst:

Opdragelses-situationer jeg har klaret perfekt

Det værste ved at være gravid

Følg med på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Opdragelses-situationer jeg har klaret perfekt