Oliver skal være storebror! – ballinogbaby
Skal mor og far være enige om alt?

Oliver skal være storebror!

Ja overskriften afslører jo det meste men sagen er den – at jeg er gravid!

Mit i alt min skrukhed over at være blevet moster er jeg simpelthen så heldig, at være blevet gravid. Det er noget vi gerne har ville et stykke tid, men hvis det er svært at planlægge at blive gravid når man ikke har børn, så er det saftsuseme svært, når man HAR et barn. Man skulle næsten tro, at Oliver havde arbejdet på, at forpurre planerne for projekt storebror. 

I virkeligheden har jeg slet ikke noget at brokke mig over, for der gik egentlig heller ikke særlig lang tid denne gang. Det er kun fordi min tålmodighed er så elendig, at jeg helst vil se resultater dagen efter. Men alt dette er jo ligemeget nu, for nu er der en baby i maven!

Vi har været afsted til scanning og der ligger en fin lille baby og sparker rundt derinde. På trods af mine hormoner og meget svingende humør er vi meget lykkelige❤

Kvalmen, opkasten og den uendelige træthed er en helt anden sag.. Men den vil jeg ikke ødelægge glæden ved dette indlæg med at fortælle om. Meen ellers slipper i nok ikke for at høre om det, eftersom det fylder det meste af min dag.

Jeg fik da også et liiile ubehageligt flashback til fødslen da jeg blev scannet, men det vil jeg prøve ikke at tænke nærmere over.

Nu vil jeg bare at glæde mig over at der ligger en lille baby og plasker rundt inde i min mave og håbe på at tiden vil gå stærkt til jeg skal møde ham/hende. ❤

Vil du læse lidt om graviditeten med Oliver? Så læs:

5 ting jeg gerne vil undgå i min næste graviditet

7 ting ingen havde fortalt mig om at være gravid

Følg med på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal mor og far være enige om alt?