Man får det man tænker på.. (mere eller mindre) – ballinogbaby
Ting man begynder at sjuske med, nu ældre baby bliver

Man får det man tænker på.. (mere eller mindre)

Hvis der er noget der kan irritere mig, så er det at være i selskab med folk der er evigt negative. Du ved, dem der kan brokke sig over en solskinsferie fordi “det var lidt for varmt”. Misforstå mig ikke, jeg er all in for, at man skal brokke sig til sine veninder når der er noget galt. Når baby har været umuligt hele natten eller når ens mand har været en idiot. Så skal man ikke holde det inde! Men det driver mig til vanvid, hvis man absolut skal se negativt på alting. Hvis ens liv altid er hårdt og glasset altid halvt tomt.

Uden at det skal lyde for hippie agtigt så tror jeg på, at man kan komme ret langt hvis man holder en positiv indstilling. Hvis man beslutter sig for at det hele nok skal gå godt – ja så gør det det for det meste også.

Inden vi tog afsted til Thailand var der virkelig mange der spurgte mig, om jeg ikke bare frygtede flyveturen. Især nu hvor Oli er så stor, men stadig ikke har sit eget sæde. Og hvad hvis han græd hele vejen? Eller ikke ville sove? Eller hvis det nu bare blev helt forfærdeligt? Og jeg er da helt enig, 12 timer med en vildbasse på skødet der ikke vil sidde stille – det er da ikke ligefrem ønskescenariet. Men så må man få det bedste ud af det!

Sidste efterår læste jeg Hella Joofs skønne bog “Papmachereglen” og især den – papmachereglen har jeg tænkt en del på siden. Den går i grove træk ud på, at man får det man tænker på. Hvis man en juleaften sidder og tænker: ”Ååh nej Ååh nej, please sig at jeg ikke får noget lavet i papmache”, ja så kan man øs regne med, at man får lige præcis det. Og det samme omvendt. Hvis man fokuserer på, at der sker en noget godt, så gør der det ofte.

For at komme tilbage til sagen, har jeg tænkt en del på den bog op til flyveturen. Hver gang nogle har spurgt ind til mine tanker om flyveturen har jeg sagt, at jeg da regnede med at der var et ekstra ledigt sæde til os. For så heldige har vi været alle de andre gange vi har fløjet. Og jeg ved da godt at det ikke er noget logisk argument, og at chancen da var stor for at alle sæder var booket sådan en fredag lørdag op til påskeferien. Men så havde vi fået det bedste ud af den situation. 

For det har været vigtigt for mig, at bevare et positivt syn på rejsen for jeg ved, at hvis jeg var gået ind til turen og havde tænkt: “jeg ved bare det bliver forfærdeligt. Og det er sikkert en anden familie der får det ekstra sæde, sådan er det altid..” osv osv – ja så var det nok det der var sket.

Og faktisk fik vi også at vide, at flyet desværre var helt booket og der nok ikke var nogle ledige sæder. Og jeg gik ikke i panik, selvom jeg selvfølgelig synes at det var øv.  Men så vupti. Så kom den søde stewardesse og havde fundet hele 3 ledige sæder Oli og jeg kunne have for os selv. Og det samme fik vi på næste tur. Alle 12 timer i flyet gik som smurt. Oli sov det meste af tiden og jeg fik endda også sovet. Vi så en film og spiste mad og bum, så var vi fremme.

Nu må vi selvfølgelig se, om jeg får et ordenligt slag nemesis på turen hjem og får en frygtelig tur! Og så kan det godt være, at jeg vil tage min teori op til en revurdering. Men indtil da vil jeg gå ud fra, at det kommer til at gå lige så nemt.

Fik du læst:

Ting man sjusker med nu ældre baby bliver

Hvor er der en voksen?

Følg os på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting man begynder at sjuske med, nu ældre baby bliver