Ting man begynder at sjuske med, nu ældre baby bliver – ballinogbaby
Hvor er der en voksen?

Ting man begynder at sjuske med, nu ældre baby bliver

Når man er helt nybagt mor (første gang i hvert fald) og står med sin lille nye baby, er der ikke noget der ikke bliver gjort grundigt og korrekt! Men det er som om at man af en eller anden mærkelig grund, nu ældre barnet bliver, begynder at slacke lidt på tingene. Som for eksempel:

1. Pusletasken: Hold da op hvor var min pusletaske godt pakket, hele vejen igennem min barsel. Der var ALTID bleer, vådservietter, stofbleer, skiftetøj, snacks og jeg kunne blive ved. Jeg var forberedt på enhver situation! Efter Oli er startet vuggestue er det som om at jeg har vurderet, at han ikke længere har brug for pusletaske når vi tager nogle steder. Og det på trods af, at han da stadig går med ble, stadig sviner når han spiser og lige så nemt, kan få brug for rent skiftetøj. Alligevel ender løsningen som regel med bare lige at være et par ekstra bleer i tasken og så afsted. Så finder vi ud af det andet undervejs.

2. Bleskift: HOLD DA OP jeg skiftede meget ble i de første uger. Bare den mindste lille smule tis, eller hvis der bare var gået et par timer, så blev den skiftet. Også om natten. Nu skal der altså meget til, før at der bliver skiftet ble om natten. og det bliver i hvert fald ikke gjort, pga. en lille smule tis.

3. D-dråber:  Ja, jeg er ikke stolt af at indrømme det, men det er gået stødt ned af bakke for os og de D-dråber. Igen var jeg rigtig god den tid jeg var på barsel men jeg kan ærlig talt ikke huske, hvornår han sidst fik en D-dråbe.. Godt han næsten er 2 år nu så jeg ikke behøver have dårlig samvittighed over det længere.

4. Barnets bog: Er jeg den eneste der har den der kæmpe udgave af barnets bog? Altså ikke kun lige det første år men helt op til vuggestue alder? Jeg kunne nok godt have sagt mig selv, at det ville blive et lidt for ambitiøst projekt. Men jeg startede så godt ud! Jeg har sirligt udfyldt det hele, klistret første flybillet og diverse ting i og nu.. ja nu er den pinligt tom. Jeg må hellere se at komme igang.

Har du nogle at tilføje?

Fik du læst:

Er jeg den eneste mor der..

Du ved du er skruk når..

Og følg gerne med på instagram lige her!

 

3 kommentarer

 • Marlene

  Koge sutterne. I starten var alting pinligt sterilt og alle sutter blev kogt hver dag. Nu? Jeg orker knap nok at skylle dem hvis de har været på gulvet/jorden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Guud ja! jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har kogt en sut🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Anbefalinger! Diverse fagfolk anbefaler så meget, og i starten fulgte jeg alle anbefalinger og gik næsten i panik hvis min mand foreslog noget andet, men nu betyder det bare ikke lige så meget 😅 alt med måde, men jeg er ikke så sirlig med det mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er der en voksen?