Jeg vil have en baby! – ballinogbaby
Tossede ting man begynder på når man bliver forældre

Jeg vil have en baby!

Såå, min søster er jo lige blevet mor. Til den skønneste lille pige. Og der er sket  det, at jeg er blevet MEGA skruk! Jeg vidste jo godt, at der ville være en rimelig stor chance for det ville ske men jeg synes, at jeg har bevaret min fornuft rigtig fint alt tiden hun har været gravid. Der har jeg ikke haft nogle nostalgiske tanker om da jeg selv var gravid og hvordan det var, at have en lille sparkende baby i maven, som jeg ellers lidt havde troet jeg ville få. Jeg var faktisk bare en lille smule glad for, at det ikke var mig der skulle kaste op i tide og utide og skulle slæbe rundt på den kæmpe mave.

Men lige fra første gang jeg besøgte dem på hospitalet, ja så ændrede det hele sig. Ikke nok med, at alt inde i mig skreg “jeg vil også have en baby!” ja, så er jeg pludselig også begyndt at romantisere alt omkring den første tid med Oli. Altså det hele. Ikke bare de gode ting, men også hele situationen med: Veer på hospitalet og ødelagt underliv

Jeg ved simpelthen ikke hvordan det kan ske. Men pludselig kan jeg sidde og læse mit eget indlæg hvor jeg bander og svovler over alt det ubehagelige der følger med en fødsel og alligevel tænke: “Eej det var jo en meget god tid..” “Ej det vil jeg gerne igen!”

Helt romantisk tænker jeg tibage på, hvordan min mand og jeg spændte gik rundt da veerne gik igang. Og hvordan vi kørte på hospitalet med tasken pakket med snacks jeg ikke ville have og tøj der var for småt til kæmpe babyen. Hvordan timerne med veer bare trak ud men at jeg endelig, endelig fik min baby op til mig.

På de første dage hjemme hvor jeg var lige dele lykkelig over den fantastiske dreng jeg havde fået og lige dele skrækslagen over, at alt i min krop gjorde ondt. På den første lur vi tog sammen alle 3, lige da vi var kommet hjem fra hospitalet og var helt og aldeles udmattede.

Og jeg vil det hele igen!

Jeg vil have min mave bliver kæmpe stor og besværlig at komme rundt med. Jeg vil have opsvulmede hænder og ansigt og ligne en strandet hval, hver gang jeg skal op og sidde.

Jeg vil have veer og skrige efter både Gud, Satan og min mand fordi det gør så ondt.

Jeg vil have søvnløsenætter hvor baby skal ammes hver 1/2 time og kun vil ligge på maven af en. Jeg vil have gylp og mælk på tøjet igen og fedtet barselshår.

Jeg vil så gerne have en baby ❤

Fik du læst:

ng man først virkelig forstår, efter man er blevet mor

Blufærdighed vs fødsel

7 ting ingen havde fortalt mig om fødslen

Og så kan du følge med på instagram lige her

2 kommentarer

  • ss

    Jeg kender det alt alt for godt. Jeg vil også SÅ gerne have en baby mere! Vi har prøvet snart et år og det er så frustrende når der bare ikke sker noget. Heldigvis har jeg jo stadig min anden skat jeg kan kysse og kramme❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tossede ting man begynder på når man bliver forældre