Nytårsfortsæt der er til at nå – ballinogbaby
Styrker eller svækker et barn parforholdet?

Nytårsfortsæt der er til at nå

Så nærmer nytårsaften sig og med det også, en masse gode nytårsfortsæt. Som bare ikke holder. Tag det fra en som arbejder på McDonald’s. Stedet i alle sværger på, at holde jer væk fra. (Altså lige med undtagelse af 1. januar self!) Januar holder i den ret godt, nogle af jer også februar. Men så snart vi rammer marts, ja så er i altså tilbage som i plejer.

For problemet med nytårsfortsæt er jo, at man altid er alt for ambitiøse med målene. Og så skal man sidde der året efter, med skam og dårlig samvittighed, fordi man IGEN IGEN ikke klarede det med, at tabe sig 10 kilo og ikke spise sukker.  

Men bare rolig. Jeg har regnet ud, hvordan at vi alle sammen næste år kan smæske os i champagne med god samvittighed, fordi vi er nået i mål med hele listen. Hemmeligheden er nemlig, at vælge nytårsfortsæt der er nemme at klare og som gør dig glad imens! Så skidt pyt med, at du heller ikke næste år får tabt de ekstra kilo. Du ser skøn ud alligevel! 

I stedet kunne du med fordel snuppe et par af nedenstående nytårsfortsæt og så skåle med næste år, når vi endelig har klaret dem!

1. Snooze uret og udskyd hårvasken hvis du ikke orker det. Bare en gang i mellem! Hvem har taget skade af lidt fedtet hår?

2. Kys mere! Både på din mand og dine børn. 

4. Sig mere pyt! Nåede du ikke opvasken eller blev kagen til børnehaven ikke lige så flot, som den du havde set på nettet? Skidt pyt!

3. Giv komplimenter til venner og bekendte. Det tager 2 sekunder og skaber så meget glæde. 

4. Dovn mere! Nytårsfortsæt handler altid om, at skulle det ene og det andet. Hvad med et om, at du skal tage den lidt mere med ro og slappe af en gang i mellem? Det har du stensikkert brug for.

5. Smil altid til kassedamer og buschauffører! De kunne godt bruge lidt glæde og godt humør.

6. Drop den dårlige samvittighed. Okay, måske denne her ikke er så let som de andre. Men prøv alligevel at droppe den dårlige samvittighed lige gyldigt hvad det er der nager dig. Kom du til at råbe? Eller var du igen for sent hjemme fra arbejde? Du kan alligevel ikke gøre noget ved det nu, så ingen grund til at lade samvittigheden plage dig.

7. Hellere et glas vin for meget end et glas vin for lidt! (Medmindre du skal ud og køre..)

jaa, så er der vidst kun tilbage at sige SKÅL OG RIGTIG GODT NYTÅR!

Fik du læst:

Hvor blev december lige af?

Man ved man er mødre samlet til julefrokost når..

Og så hop gerne ind og følg med på instagram her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrker eller svækker et barn parforholdet?