Hvor blev december lige af?? – ballinogbaby
En lidt for fuld december

Hvor blev december lige af??

Jeg ville ønske jeg kunne sige et eller andet klogt og blogger agtigt som; “I december har jeg valgt at trække stikket og lige tage et skridt væk fra de sociale medier og komcentere mig om det der er vigtigt.. “ eller hvad det nu er man skriver i sådan en situation. Meen det er overhovedet ikke det der er sket. December er bare fløjet forbi mig på 2 sekunder uden jeg har nået noget som helst! 

Jeg havde ellers rigtig forestillet mig, alle de hyggelige og jule-agtige ting Oli og jeg skulle lave hele december. 

Da jeg var barn havde vi altid en KÆMPE kalender hængende med billeder af alle de hyggelige ting vi skulle i december. : “Det vil jeg også!”, havde jeg tænkt. Men det er bare som om, at jeg aldrig rigtig nåede det. 

Det samme med adventsgaver. Jeg havde rigtig forestillet mig hvordan vi skulle sidde og åbne dem hver søndag og så lege med dem. Sandheden er måske nærmere, at jeg først hentet dem efter 2 søndag og de alle blev åbnet indenfor én uge. 

Jeg er sikkert ikke den eneste mor derude der har siddet med en masse jule-hygge planer på programmet, som ikke har nået noget som helst. 

Men! I går aftes gik jeg på juleferie. Og her til aften har vi fejret jul med min far og søskende og endelig, for første gang i december, har jeg kunne mærke julestemningen for alvor. Vi har danset om juletræet, spist til vi var ved at revne og Oli har rendt rundt og pakket gaver op for alle. Det har været en fantastisk dejlig aften og lige som jeg havde håbet på. 

Nu er vi pakket sammen i bilen og turen går videre til rørvig, hvor vi skal være i sommerhus indtil d. 26. Det eneste vi har på programmet er julefilm, julehygge og måske en gåtur i ny og næ. Så skide være med, at jeg ikke har nået alt det jeg gerne ville. Det skal nok blive en fantastisk jul alligevel❤

Fik du læst:

Jul og juletraditioner

man ved mødre er samlet til julefrokost når..

og så husk lige at følg med på Instagram

lige her❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lidt for fuld december