Lidt flere ting ingen havde fortalt mig om fødslen.. – ballinogbaby
Når man får skæld ud af vuggestuen

Lidt flere ting ingen havde fortalt mig om fødslen..

Man kan måske godt blive forundret over den manglende variation af samtaleemner hos mødre, men forleden formiddag havde jeg besøg af min skønne veninde fra min mødregruppe og min gravide søster. Og ikke så mærkeligt, så faldt samtalen selvfølgelig på fødsler.  Og alle de gode (eller skrækkelige) minder gav mig lige lyst til at lave det her indlæg.

Så, her kommer lidt flere ting ingen havde fortalt mig om fødslen.

1. Hvor meget vand der kommer når vandet går. Jeg troede naivt at der bare kom en lille smule vand når vandet gik. For eksempel havde de til fødselsforberedelsen sagt, at det var en god ide at tage et håndklæde med i bilen til at sidde på, hvis vandet gik. Et enkelt lille håndklæde havde ikke haft en CHANCE hvis vandet var gået i bilen! Det fossede jo ud!

2. At vandet bliver ved med at løbe, efter det var gået. Det var virkelig en mærkelig følelse, hele tiden at have vand sivende ud af en.

3. Hvor svært det kan være at huske at trække vejret under en ve, medmindre der står en og siger at man skal trække vejret. (Og det skulle være en iført kittel. Min kæreste gjaldt ikke)

4.  Hvor overraskende lidt frygten for, at komme til at skide midt i det hele, fyldte i mit hoved. Det var ellers min største frygt inden fødslen gik i gang. (måske også lidt naivt)

5. Hvor lidt man tror på jordemødrene når de siger, at man gør det godt og baby nææææsten er ude. Man kan jo mærke at det er UMULIGT at få en baby ud den vej..

 

Er du kommet helt i fødselshumør? Så læs:

7 ting inen havde fortalt mig om fødslen

7 ting ingen havde fortalt mig om tiden efter fødslen

og så husk at følg med hos os på instagram lige her

 

#BLOGGERSDELIGHTPLUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man får skæld ud af vuggestuen