Mærkelige facts om graviditet, fødsler og babyer! – ballinogbaby
Sludder mødre siger til deres børn

Mærkelige facts om graviditet, fødsler og babyer!

Der er muligvis hverken hoved eller hale i det her indlæg. Det er mere bare en bunke mærkelige fact som jeg i hvert fald ikke selv vidste. Så kommenter endelig hvis i selv er stødt på andre mærkelige fact som skal på listen! 👇

1. Fra man er 4 måneder henne, begynder baby at tisse inde i maven. Helt op til 1 liter om dagen! Og for lige at gøre det endnu bedre, så drikker den det også igen.

2. Babyer græder åbenbart også nogle gange når de ligger inde i maven, selvom man selvfølgelig ikke kan høre det. Det gør de højst sandsynligt for, at være mestre i at skrige når de kommer ud til mor og far.

3. I graviditeten er det helt normalt, at ens hårvækst bliver forøget. Meen ikke bare de gode steder som øjenvipper og på hovedet. Ofte får man også små dun over resten af kroppen – især på maven og brystet. 

4. Alle de voldsomme mængder væske kroppen bliver fyldt af under graviditeten, skyller ikke automatisk med ud når vandet går. Det skal man simpelthen svede ud igen!

5. Det er helt normalt, at babyer skider på en når de er kommet ud og man kærligt ligger med dem i armene. Det får man bare ikke så ofte at vide..

6. Indtil baby er 6 måneder, ser de ikke ting som “unikke”. Altså tror de at det er den samme fugl de ser, hver eneste gang de ser en fugl. 

7. Indtil 7 måneders alderen, kan babyer både trække vejret OG synke, på en og samme tid. (Det er egentlig mærkeligt, at man bliver dårligere til noget igen..)

8. Du skifter i gennemsnit 2700 bleer om året, så længe barnet bruger ble!

Fik du læst:

Sludder mødre siger til deres børn

Ammehjerne svupsere #4

Og følg med i nye opslag lige her på instagram!

 

2 kommentarer

  • Andrea M

    At ens bryster kan begynde at sprøjte mælk ud, når man hører et barn der græder! Det er da for vildt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sludder mødre siger til deres børn