Når man drikker sig lidt for fuld som nogens mor – ballinogbaby
Rejse med børn

Når man drikker sig lidt for fuld som nogens mor

Som jeg ikke lagde så lidt skjul på på min instastory, så var jeg i lørdags sluppet løs i Marbella uden mand og barn, men med min skønne veninde Ann Katrine. 

Vi skulle lige nuppe en enkel eller to cocktails på havnen, efter de andre var blevet sendt hjem i seng. Meeen hvis man kender mig bare nogenlunde så ved man også, at der ikke skal meget mere end en enkel major lazer sang til, før jeg står og skaber mig på dansegulvet og har købt 20 shots i baren. 

Og sådan gik det selvfølgelig også i lørdags! 

Problemet var bare, at min gamle morkrop ikke er lige så rutineret i at håndtere alkohol, som i mine gode unge dage. Så selvfølgelig skulle der ikke mere end en enkel øl og en tår vodka redbull til, før jeg var slingrende fuld. 

Heldigvis håndterede min makker alkoholen præcis lige så dårligt som jeg, så vi var hurtigt to fnisende skolepiger, der døde af grin over alt og alle. 

Som for eksempel at der lå en sut i min dametaske. 

Det største problem var nu ikke vores fuldskab eller latterligt dårlige humor. Nej det største problem indtraf dagen efter. Da farmand var taget på golfbanen og min lille tyranniske søn, var efterladt hos mig. 

For der var godt nok ingen forståelse at hente!  Det var bare på med badevingerne og så afsti afsted til poolen på trods af, at jeg bare gerne ville ligge på sofaen og spise Chips.

Jah, det lyder måske ikke som de største problemer at bakse rundt med og det kan jeg da også godt selv høre nu. Ligesom jeg nok heller ikke skal begynde at brokke mig over, at 30 grader og sol er aaalt for varmt. Men puuha hvor er det altså hårdt at have tømmermænd samtidig med, at man skal holde øje med en 1- årig bandit der er over det hele!

Det er nok meget godt, at de fleste weekender bliver brugt på sofaen med dårlige realityprogrammer😂

Fik du læst om den gang selv samme veninde måtte assistere mig på toilettet – Mens jeg pressede mælk ud i toilettet ?

Ellers skal du da lige gøre det!

eller læs; lidt om mig?

og husk at følg med i nye indlæg Lige her!

2 kommentarer

  • Mette

    Jeg elsker seriøst din måde at skrive på!
    Tak for en super god blog! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejse med børn