Oli skal være fætter! – ballinogbaby
Mor - sandheder. Når det er hårdt at være på barsel

Oli skal være fætter!

Oli skal være fætter – og jeg skal være moster!

Jeg er klar over, at det nok ikke er en lige så livsændrende nyhed for alle jer der ikke skal være moster, som det er for mig. Men ikke desto mindre, så kan det ikke gå ubemærket hen! For sagen er den, at min skønne skønne søster skal være mor!

Kender i den type, der bare altid har været klar til at få børn? Hvor jeg ca. aldrig havde holdt et barn før mit eget, har hun altid været omgivet af babyer. Hun er typen, der leger tittebøh med børnene fra sæderne foran i flyet og altid er klar på en omgang gemmeleg. Og nu skal hun altså selv være mor.

Som de fleste, havde hun og hendes mand besluttet, at holde graviditeten mere eller mindre hemmelig i starten, til de lige havde overstået nakkefoldscanningen. En beslutning, som jeg har været tæt på at sabotere mange gange. Ikke kun pga. alle de veninder jeg i hemmelig har fortalt det til men også fordi, at jeg konsekvent har været ved, at tagge hende i ALLE baby relaterede ting på facebook. Det har været en frygtelig ventetid for mig! (måske også for hende)

I må forstå, at det her er en kæmpe “nyhed” for mig! Min søster er min bedste ven og min bedre halvdel (undskyld Niko skat) og bare den mest fantastiske person. Vi har altid været klistret til hinanden og er de irriterende typer, der afslutter hinandens sætninger og forstår hvad hinanden tænker før det er sagt. Og så er hun den mest fantastiske ved lille Oli. Vidste i for eksempel, at hun var så stresset og bekymret mens jeg lå og fødte Oliver, at hun fik cyklet forvirret op i netto, stod og stenede som den skæveste person inde i butikken fordi hun havde glemt hvad hun skulle købe, for derefter at gå hjem uden varer og uden cykel.

Lige siden jeg blev gravid med Oli har jeg plaget hende om selv at blive gravid, så vores børn også kunne få hinanden at lege med. Og nu er det endelig lykkedes!

Min mission nu er så, at få sneget mig med til fødslen. For ej hvor ville jeg gerne være med til en fødsel, hvor det ikke var mig det gik udover! Jeg ved ikke helt, hvordan hun eller hendes mand har det med det. Men det har jeg jo heldigvis et par måneder at arbejde på!

Fik du læst;

Når det er hårdt at være på barsel

Lidt om løgne, dårlig samvittighed og hvor hårdt det er, at være nogens mor!

Og husk at følg med lige her på instagram!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor - sandheder. Når det er hårdt at være på barsel