3 ting om børn jeg overhovedet ikke forstår – ballinogbaby
Hvordan kan man elske nogen så højt?

3 ting om børn jeg overhovedet ikke forstår

Der er altså nogle ting ved børn, der undrer mig rigtig meget. Nogle gange synes jeg faktisk det virker lidt som om, at der er sket en fejl-programmering et eller andet sted. For eksempel kunne man godt have gjort noget lidt smartere i nedenstående tilfælde..

1. Søvn: Eksperterne siger, at søvn er det absolut vigtigste for en baby! Det er der de bearbejder dagen, der deres hjerne bliver udviklet og der de vokser. For lidt søvn kan derudover give ADHD og jeg ved ikke hvad. Altså – søvnen er rocker vigtig. Hvordan snøvsen kan det så være, at der skal være sådan en gang bøvl forbundet med babyer og søvn?? Ville det ikke være lidt mere praktisk, hvis de i stedet var programmeret til, at sove deres 12 timer om natten og 3 timers lur UDEN besvær?

2. Hvor hjælpeløse de er: Det har altid undret mig lidt at babyer, ift til alle andre unger, er så hjælpeløse når de bliver født. De ligger bare der på deres tæppe og kigger op i luften og regner med, at deres mor nok skal tage sig af alle de farer der lurer. Tænk lige på alle de dyrebørn, der løber rundt 5 min efter de er født! De er altså lidt mere forberedte på mulige tigere og løver i buskadset! Men på den anden side, tænk hvis babyer løb rundt 5 min efter de var født. Puuuha for et kaos der så ville være på fødestuerne.

3. Når de putter ting i munden: Jeg synes, at en overraskende stor del af det at være mor er, at forhindre børn i at tage farlige ting i munden. Hvorfor søren har de sådan en stor træng til, at putte alt fra legomænd til iPhones i munden?! Det virker bare ikke helt praktisk..

Og lad mig så høre! Hvad undrer jer mest ved de her små mærkelige skabninger?

Fik du læst; Når far stormer ud i nattens mulm og mørke

Hey Oli – vil du være sød lige at lade være med at..

Og så husk at følg med på Instagram!

6 kommentarer

 • Kristina

  Må altså lige tilføje, at det ikke kun er munden alt skal ind i, hvorfor skal alting putte i munden, øret, næsen eller andre huller, sådan et barn nu har…….. 🤪 Det er da ikke logisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert indlæg – og lækkert billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Aaaamen! Vil dog gerne lige tilføje mad! Hvordan kan det være så svært at få sit barn til at spise, når det er det aller aller vigtigste😱

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan kan man elske nogen så højt?