Sindsyge ting man gør, for at sætte fødslen i gang – ballinogbaby
Vores fantastiske bryllupsdag

Sindsyge ting man gør, for at sætte fødslen i gang

Nu er mine veninder og jeg jo blevet så gamle, at vi ikke længere snakker om pinlige fuldeepioder og dårlige one night stands men i stedet, om fødsler og babyer.

Og forleden kom vi til at snakke om, hvilke sindsyge ting man gør, for at sætte en fødsel igang.

Så dem får i her:

1. Rengøring og støvsugning: Der er sjældent blevet gjort så meget rent hos mig, som fra uge 38 og frem. Jeg pudsede vinduer, vaskede gulv, støvsugede og så forfra igen.

2. Gåture: Når jeg ikke gjorde rent, vadede jeg rundt nede i slotsparken op og ned af bakker i håbet om, at det så ville sætte skub i tingene..

3. Sex: Alle har vist grint højt til FRIENDS afsnittet, hvor Rachel højgravid prøver at overtale Ross til at have sex.. Lige indtil man selv står i situationen..

4. Akupunktur/Akupressur, osv osv: Normalt anser jeg mig som et rimeligt fornuftigt menneske som ikke tror på, at man kan sætte en fødsel igang, fordi man trykker sig lidt på foden. Det var jeg også lige indtil, at jeg var gået 2 dage over termin. Efter der blev der set videoer, trykket og mast på fødderne og googlet alverdens dyre alternative måder, man kunne sætte fødslen igang på.

5. Mærkeligt mad: Der går alverdens rygter om, hvilke madvarer der er gode at spise, hvis man vil sætte en fødsel igang. Min ene veninde  proppede sig med karry, chili og ingefær og en anden veninde, spiste EN HEL ananas i forsøget på, at få baby ud.

6. Nulre brystvorter: Det her er så en af de få ting, jeg ikke selv har afprøvet. Men nogle påstår, at det at nulre sine brystvorter får livmoderen til at trække sig sammen, hvilket kan sætte fødslen igang. Det skal dog gøres 3 gange dagligt – 1 time af gangen. Så det er en riiiimelig omstændig proces.

7. Ameriansk olie: Det sindsygeste råd jeg fik googlet mig frem til må være, at spise amerikansk olie. Det kan enten sætte så voldsomt gang i maven at fødslen går igang, ELLER at man får den voldsommeste gang diarré. Man kan også være så heldig at begge ting sker samtidig.

Hvad har i gjort af sindsyge ting for at få baby ud?

Fik du læst;

7 ting alle mødre har dårlig samvittighed over

Fordele ved at have et barn og ikke en baby

Og husk at følg med på Instagram Lige her

7 kommentarer

 • Maibritt

  Jeg drak spandevis af tonic vand! Som i det var nærmest det eneste jeg drak de sidste 3 uger 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marielouise

  åååh ja!! Man gør de sindsygeste ting!! Mine trapper blev skrubbet og skuret! Dog også uden held..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg lavede 40 sprællemænd hver gang jeg havde været ude og tisse og drak ve-te fra helseshoppen (mens jeg ventede på at vandet kogte til teen stod jeg i køkkenet og lavede høje knæløft på stedet). Det var SÅ hårdt for mine ben ! 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores fantastiske bryllupsdag