Kiksede situationer min baby har været skyld i – ballinogbaby
På ferie uden sit barn??

Kiksede situationer min baby har været skyld i

[wpsocialite]

Tiden læger alle sår og alt pinligt bliver sjovt med tiden. Er det ikke det man siger? Jeg kan i hvert fald grine af følgende ting nu:

1.Som nævnt før, kastede jeg en hel del op da jeg var gravid. En aften var min kæreste og jeg i biografen og pludselig kunne jeg mærke, at nu var det altså nu! Men ak ve oh smerte. Jeg var ikke hurtig nok til at komme ud, så jeg kastede op inde i salen og ud over mig selv. Det var pænt akavet at komme og sige til den søde billetdame. 

2.En nat, mens min kæreste lå fredfyldt og sov og jeg sad oppe og ammede, fik baby Oli lige trykket forkert på mit bryst og sendt en stråle mælk over i hovedet på farmand, der vågnede med et chok! 

3.Jeg var på cafe med en veninde og havde i kampens hede glemt at tage ammeindlæg på. “Er de egentlig så nødvendige mere” tænkte jeg. Svaret var, at det var de! Der gik ikke mange minutter før jeg sad med 2 kæmpe våde pletter på min fine sommertop. 

4.Først flere timer efter en såkaldt “lorte situation” opdagede jeg, at jeg havde lort på min hvide t-shirt. Og det var efter både en snak med naboen og en tur i netto. 

5.Da Oli og jeg skulle flyve alene hjem fra USA ville jeg forkæle mig selv med en kaffe. Da jeg stod i køen, med Oli på armen, valgte han at gylpe hele sit sidste mælkemåltid ud over gulvet. Der stod jeg så, helt befippet og rød i hovedet. 

Hvilke kiksede situationer har jeres baby sat jer i?

Fik du læst

Derfor hjemmepasser jeg ikke min dreng

7 ting jeg har lært om livet som mor

Vil du følge med i hvornår der kommer nye indlæg? Så følg med på instagram

4 kommentarer

  • Andrea M

    Min baby har altid været ret nem og ikke grædt særlig meget. (Heldigvis) Men første gang jeg skulle køre bus med hende, SKREG hun løs fra det sekund vi kom ind. Alle kiggede og jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Lige da vi stod af stoppede hun med det samme og lå og smilede op til mig. Det var en pinlig bustur!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Vi var til ørelæge i dag. Lillemanden var rigtig ked af det, da vi skulle af sted, så jeg fik ikke taget shorts på. Har ellers altid shorts under kjole efter baby. Så alle i venteværelset fik vist set mine underbukser 🤪

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På ferie uden sit barn??