Lidt om mig.. – ballinogbaby
Zoneterapi mod manglende søvn?

Lidt om mig..

f3e9b330-8ee3-4d06-b9af-d521e03267ba

Jeg tænkte at det var ved at være på tide, at fortælle lidt om mig selv til jer der læser med😃

Mit navn er Cecilie Ballin og jeg er 26 år. Jeg arbejder på en McDonald’s som 1. assistent og har været ansat der i ca. 6 år.

McDonald’s var også der hvor jeg mødte min (for det meste) skønne forlovede Nikolaj, som jeg skal giftes med til juni. Han var min chef da jeg blev ansat og en som jeg kom til, at kysse lidt med til en personalefest. Udover at være det store samtaleemne til festen og de kommende dage, gik det nu uden problemer. Det gode ved McDonald’s er, at folk hele tiden er sammen på kryds og tværs. Så der gik ikke længe før vores ‘Working girl’ romance var gammelt nyt.

Han arbejder nu som Franchisetager af en Seven Eleven, hvilket betyder dejligt mange kaffe og hotdogs til mig. Vi har været sammen lidt frem og tilbage, de snart 6 år vi har kendt hinanden og sidste vinter, blev vi så forlovede.

Sammen har vi drengen Oliver (den del vidste i nok godt) som kom til verden, d. 22 maj 2017. (Hvis i har lyst til at læse om fødslen, kan man det liiige her)

For lidt over et år siden, mens jeg stadig var højgravid og ekstra hormonel, flyttede vi fra vores lille lejlighed på Østerbro, til Fredensborg i Nordsjælland. Min kæreste måtte bruge maaange måneder på at overbevise mig om, at det var en god ide at flytte. Jeg var rigtig glad for at bo i byen og for, at have alt lige inden for rækkevide. Det skræmte mig, at skulle flytte helt ud hvor bussen gik. hver 2. time og Superbrugsen lukkede kl. 20.

Men til sidst kunne jeg da godt se, at 55 kvm, toilet på gangen og bad i soveværelset, måske ikke var det mest ideelle med en baby.  Så vi pakkede alt vi ejede og flyttede til provinsen.

Her et år efter kan jeg også kun sige, at det var en fremragende beslutning! Det er så skønt at have massere af plads til Oli og alle hans tusind ting og at have en have, han kan komme ud og lege i. Og så er Fredensborg jo faktisk en rigtig dejlig by!

Derudover bor hele min kærestes familie stadig i Fredensborg og min mor bor i Hillerød kun få min. væk. Vi har derfor massere af pasningsmuligheder lige indenfor rækkevide, hvilket bestemt ikke er noget man kan klage over!

 

Vil du læse om alle de ting jeg er helt håbløs til? Så læs med her!

Du kan også læse om da min kæreste friede til mig, lige her

Og så husk! At følg med på instagram

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoneterapi mod manglende søvn?