Hjælp min baby kravler! – ballinogbaby
7 gode råd til den nybagte mor

Hjælp min baby kravler!


61a5666a-1fba-42dd-ac40-6bd19de004cb

Både Oli og jeg nyder rigtig godt af, at han nu kan kravle omkring som han vil. Tilbage i december var han godt og grundig træt af, ikke at kunne komme ud og lave aaaalt den ballade han drømte om. Han kunne se pizzaen på bordet han ville have fingre i.. Men kunne ikke komme derhen, hvilket gjorde ham godt gammeldags rasende!

Nu kan han komme omkring som det passer ham og stiller sig op af alt og alle. Nogle gange kravler han endda grinene rundt, hvilket selvfølgelig gør dagen meeeget sjovere for både ham og mig.

Der er bare lige én ting. En kravlende baby er HÅRDT arbejde! Og her er et par eksempler på hvorfor:

Når man er i bad: I de gode gamle dage når jeg skulle i bad, blev Oli pænt lagt ude på gulvet med lidt legetøj og så hyggede han sig ellers der. Men nu! Nu kravler han konstant ind i brusekabinen, eller maser sine små arme og fødder ind under forhænget og bliver plask hamrende våd.

Når man prøver at spise ved sofabordet: Jeg ved ikke, om det er en almindelig baby evne men det er som om, at lige gyldigt hvor langt inde på bordet man stiller noget, så vokser hans lille drengearm præcis den længde så han kan nå det!

Når man er hjemme hos andre: Hver gang man slipper kravleren løs hjemme hos andre, spurgter han afsted for at finde ALT det, han ikke må få fingre i. Ledninger, fjernsyn, stikkontakter og hvad der ellers findes af farlige/forbudte ting. Hver kaffeaftale bliver derfor krydret med en omgang motion, når man styrter rundt efter ham.

Skiftetid: Den gang Oli var lille bitte og nyfødt, syntes jeg godt det kunne være svært at skifte ham. Hovedet var så stort og skrøbeligt og han kunne intet selv. Nu kan han alt for meget selv! Man får lige præcis 10 sek. Og så har han vendt sig om og kravler mod kanten af puslebordet, eller sætter sig ned på den numse man prøver at skifte.

Hvad siger i? Har i nogle kravleudfordinger?😅

Vil du læse mere? Så læs evt: sludder mødre siger før de bliver mødre

Eller den store guide til at smide graviditetskiloene!

Og så følg også gerne med på Instagram lige her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 gode råd til den nybagte mor