Det gode forhold bygger på kærlighed, ærlighed og AFPRESNING – ballinogbaby
Thailand med baby

Det gode forhold bygger på kærlighed, ærlighed og AFPRESNING

57fd5679-8c14-496a-a233-34e3a643d42d

Lad dig ikke snyde af billedet. Min kæreste og jeg ser måske nok så voksne og ansvarlige ud, men oppe i hovedet er vi sådan ca. 10 år gamle.

Man skulle tro, at man ville modnes og voksne idet man blev forældre, men det er altså ikke sket i vores tilfælde. Vi er ikke nået meget længere end dertil, hvor man stadig kører “noget for noget” og “okay så bevis det!” mentaliteter.

For at komme med et eksempel på vores mentale modenhed, får i lige et uddrag af en samtale fra igår:

Min kæreste: “Skat, du skal altså huske at lukke badeværelsesvinduet når du ikke er hjemme. Det inviterer jo tyve indenfor!”

Mig: “Neeej, man kan OVERHOVEDET ikke komme ind af et så lille vindue!”

Min kæreste: “Det kan man da sagtens!”

Mig: “Okay bevis det!”

Min kæreste: “Okay så vil jeg også have en times nus i håret for det”

Mig: “Woow det var dyrt!…. men også det værd.. Aftale!”

Et kæmpe grineflip senere viste det sig så, at man altså GODT kunne komme ind af vinduet. Æv.

Men så var det det slog mig, at der dårligt kan gå en dag, uden enten min kæreste eller jeg prøver at få presset noget igennem til vores egen fordel. Ikke kun for at kunne sige: “HAHA jeg havde ret!” til hinanden, men også for at slippe for ting vi ikke gider, eller opnå ting vi gerne vil have.

Og det skal siges, at vi er RIGTIG gode til det! Det kan både være forklædt som en god handling, sådan at modparten næsten ikke har opdaget hvad han/hun er gået med til før det er for sent og det kan være direkte afpresning, mens den anden ligger på sine grædende knæ. Det kan endda også bruges til at slippe udenom skænderier. Lad mig stikke jer et eksempel mere på det:

Min kæreste har igen ikke fået ryddet op efter sig selv og sin aftensmad, hvilket jeg er godt gammeldags træt af. Sur ringer jeg ham op for at fortælle, ham et par ting eller 3. Men han er klog! Og får hurtigt sagt, at hvis han nu lover at handle efter arbejde så jeg slipper for det, (jeg haaaader at handle) så nævner vi ikke mere om den glemte aftensmad. og BUM. Så er den krise afværget.

Nogle vil måske mene at sådan en opførsel er destruktiv, barnlig og bla bla bla. Jeg vil  nu nærmere kalde den genial!

Så til jer der også er geniale, her kommer lige et par tips til et nemmere parforhold:

1. Find noget din kæreste/mand aldrig kan sige nej til. Det kan være at der står bøf klar når han kommer hjem, skuldermassage, hvad som helst!

2. Find noget din kæreste/mand absolut ikke kan fordrage at skulle gøre, men som er hans “opgave”.

Og så er det ellers bare at gå igang enten den ene eller den anden vej! Det kan være:

“Hvis nu jeg sørger for, at der står bøf og sovs på bordet når du kommer hjem fredag aften.. så tager du lille Oscar lørdag morgen så jeg kan sove længe”

Og vupti dasse – så har du fået dig en sovelængedag.

Eller det kan være:

”Hvis du gerne vil slippe for, at komme til “spis i din børnehave dag”, så kræver det lige at mor her får en hel aften for sig selv i karbadet UDEN at blive forstyrret.”

Og så er den ged barberet!

Velbekommen!

Har du læst: Når far tror han hjælper om natten

eller; ååh de fædre ?

Hvis du har lyst til at følge med i vores actionfyldte hverdag, kan du gøre det lige her på instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand med baby