Siden jeg er blevet mor har jeg lært at.. – ballinogbaby
Jul og juletraditioner

Siden jeg er blevet mor har jeg lært at..

3afa05d6-6e71-43f2-aedd-86021bd3e8a8

1. Jeg ikke er for fin til, at stirre ONDT ud af køkkenvinduet på folk der bilder sig ind, at råbe op lige foran min parkerede barnevogn med sovende barn i.

2. Falde i søvn, så snart jeg ligger med lukkede øjne på et nogenlunde fladt underlag. Om det er en tandlægestol, en massagebriks eller sofaen gør ikke den store forskel.

3. Sove i de mest avancerede yoga stillinger. Hvis det kun er en lille firkant jeg kan lægge mig på, for ikke at vægge Oli- Jamen så er det der jeg sover.

4. Jeg ville knække som en gren under søvntotur. Der er ikke det jeg ikke ville fortælle dem! Alle mine gode intensioner om, at lære Oli ikke at spise om natten, bliver droppet det sekund han har holdt mig vågen i mere end 10 min. Så lidt rygrad har jeg.

5. Selvom jeg synes mine bryster er det mest normale samtaleemne efterhånden, er det ikke sikkert at alle andre rundt om julefrokostbordet har det på samme måde.

6. Man som mor er del af en hemmelig klub, hvor man hilser på hinanden når man går med barnevognen og sender forstående blikke når man ser et andet klubmedlem kæmpe med et skrigende barn i Føtex.

7. At det bedste “passiv aggressive” våben er, at snakke gennem sin baby. “Skifter din far aldrig din ble??” “Larmer de så meget at du ikke kan sove??” Den virker hver gang.

8. Være iklædt rent tøj OG have rent hår samtidig, er en luksus jeg ikke har sat nok pris på før.

Mere der skal tilføjes?😁

Læs evt. også lige: Lort jeg har hørt mig selv sige eller

Ting man ikke skal sige til en nybagt mor

9 kommentarer

 • Camilla

  Jeg sidder her i min trætheds koger, mit barn sover endeligt efter skrig og skrål hele natten, 6. Tand er kommet ud🙄 😅Her falder jeg over din blog og den har lige reddet lidt af min fornuft og givet mig en smule latterkramper😂 Tak for sjove indlæg, som de fleste mødre kan nikke genkendende til, det her var lige hvad jeg havde behov for

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Hvor er du sød Camilla, tusind tak!! Glad for at jeg kunne bidrage med lidt grin oven på den omgang du sidder i🙈 Håber i får jer en bedre nat i nat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa

  At drikke varm kaffe/te er en luksus 😂🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  At det er en luksus hvis baby rent faktisk sover under aftensmaden. Således jeg ikke skal sukke dybt over synet af maden på min tallerken eller at maden ikke skal sluges på 30 sek. Fordi baby vågner det øjeblik man sætter sig til bords

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Siden jeg er blevet mor har jeg lært, at 5 timers søvn i streg er en luksus jeg alt for sjældent oplever!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Ja! Søvn er vidst også en ting man ikke satte nok pris på før 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul og juletraditioner