Ting jeg skal have lært, nu hvor jeg er Mor – ballinogbaby
Hvad må man så sige til en gravid?

Ting jeg skal have lært, nu hvor jeg er Mor

4d1016ef-16f0-4e20-906d-aab6016e3172

Som mor skal man helst kunne alt. Okay, ikke ALT alt, men næsten. Og i vært fald nedenstående ting. Derfor skal jeg lige nå at have dem lært, inden Oli bliver stor nok til, at skamme sig over mig. Har i andre ting der skal på listen? Så kommenter dem gerne nedenunder! 👇

1. Spise en hotdog i offentligheden.  Hvorfor er det så pinligt? Det er tid til at indse, at det ikke er foragt men misundelse folk kigger på en med og så bare nyde den hotdog!

2. Parkere i parkeringshus. Jeg fik bil da jeg boede på Østerbro og min helt store bekymring var parallelparkeringer. Så jeg trænede og trænede og trænede. Og blev god! Der var ikke det sted, min lille bil og jeg ikke kunne komme ind. Så flyttede vi til provinsen og ved i hvad? Der skal man ikke parallelparkere. Der skal man holde i p-huse. Hvilket jeg overhovedet ikke kan finde ud af.

3. Ikke at være bange for mørke. Som mor går det bare ikke, at blive bange kl. 22:01 når man er alene hjemme og være overbevidst om, at der står en øksemorder ude foran vinduet. Som mor er man den der skal vise, at der altså ikke er noget monster under sengen og heller ikke udenfor.

4. Finde vej. Det her er muuligvis en kvindeting og det er måske lidt okay som mor. Men at kunne fare vild på sin egen villavej, det er måske lige i overkanten. 

5.  Huske ting når jeg går ud af døren. Som mor er man den der har ansvaret for, at de kære afkom husker vanter, tasker og madpakker når de skal afsted om morgenen. Så kan man altså ikke være sådan en type, der konsekvent glemmer alle sine egne ting. 

6. At lave madplan. (og bruge den) Som det er lige nu, har jeg svært ved at huske hvad det er, jeg normalt spiser til aftensmad. Nok lidt pasta i ny og næ. Et par rugbrødsmadder. Måske et stykke lasagne? Det er i vært fald sjældent, at min køleskab bare bugner af mad og grøntsager man lige kan trylle noget frem af og det er endnu mere sjældent, at jeg har flere dages mad i tankene når jeg handler. Den går altså ikke som “ægte” mor.

7. At rydde op efter andre. Hør hov! tænker i ægte mødre der sidder derude nok. Det er der altså ingen der kan lide! Men det virker bare som noget, man ikke helt kan komme udenom som mor. Så hvis jeg lige kunne lære det i farten, ville jeg da ikke klage. Eller endnu bedre! Lære min kæreste at elske at rydde op efter andre. (eller bare sig selv. Hæhæ) 

Hvis i har lyst, så følg gerne med i vores liv på instagram liiige her 😁😁

6 kommentarer

 • Malene

  3, 5 & 6 er så meget mig. Glemmer også tit ting til min søn 🙄 Og nu har jeg sådan cirka i et halvt år forsøgt at lave en madplan.. men i stedet ender det altid med at jeg står over køledisken med koldsved nede i Netto med et utålmodigt barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Ej men det så godt at høre jeg ikke er alene 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarieLouise

  Uuha, Nr. 4, 5 og 6 er jeg også en smule udfordret på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Rart at høre at jeg ikke er den eneste😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Haha! Det er så rigtigt. Man håber altid at de ting kommer med alderen, men jo ældre man bliver, virker det ikke sådan længere!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad må man så sige til en gravid?