Hvilken smerte?! – ballinogbaby
7 ting jeg har lært om livet med en lille baby

Hvilken smerte?!

img_1246

Ååårh nej. Så skete det. Det man altid hører rygter om, men som jeg var bombe sikker på, ikke ville ske for mig – Jeg er ved, at glemme hvordan det føles at føde.

Ja, jeg ved godt jeg burde have set det komme. Det er trods alt det alle siger. Men alligevel, jeg forventede mere af min egen hjerne.

Og det er jo ikke fordi, at der bare er gået en sort klap ned, som har blokeret for hele oplevelsen så jeg ikke kan huske noget. For det kan jeg da! Jeg husker tydeligt, mig selv sidde på en yoga bold, med tårerene løbende ned af kinderne, mens jeg bævende siger til jordemoderen, at jeg altså ikke tror jeg kan klare det. Men af en eller anden mærkelig grund er min hjerne begyndt på denne her nye ting, hvor den efterfølgende tænker:”men så forfærdeligt var det jo heller ikke.”

Eller når jeg tænker på situationen hvor jeg hulkende prøver at få jordemoderen til at forstå, at der altså IKKE kan komme en baby ud den vej  (fødselsberetning), sniger min hjerne lige en: “Der overdrev du vidst lidt” tanke ind, som om den overhovedet ikke var til stede under fødslen!

Jeg var endda lige ved at sige:”Ej, så slemt var det faktisk heller ikke” til en gravid veninde en dag. Hvad er det for en sindsyg ting at sige?! Og så til en veninde! Hvad hvis jeg så overbeviste hende om, at det da er easy peasy at føde sådan et barn. Hvem mon så hun ligger og fordømmer lang ind i helvede mens hun føder? Det bliver da mig!

HELDIGVIS har jeg da stadig min fornuft, som kan træde til og fortælle mig hvordan tingene virkelig hænger sammen. Men jeg må også være ærlig og sige, at den ikke står klar hver gang. Og der er altså kun gået lidt over 3 måneder siden min fødsel fandt sted. Hvordan ser situationen ud om 3 måneder? Eller 6 måneder?

Jeg kan da godt mærke hvor det her bærer hen af. Snart har min forræderiske hjerne, slettet alle de dårlige minder om fødslen og erstattet dem med minder om bitte små fødder og kærlige blikke. Og så sidder jeg sikkert der, højgravid, og siger vanvittige ting som: “jeg glæder mig faktisk til at føde” eller hvad jeg nu kan finde på. Lige indtil veerne for alvor går igang og det går op for mig, hvad jeg har rodet mig ud i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 ting jeg har lært om livet med en lille baby