Opsamling på mit forløb med Hairlust – ballinogbaby
Farvel McDonald’s - Tak for denne gang

Opsamling på mit forløb med Hairlust


Reklame for The hairlust og Momster.dk


De sidste 4 måneder har jeg haft fornøjelsen af, at teste 2 forskellige slags kosttilskud fra The Hair Lust igennem mor-universet Momster.dk Det er et samarbejde jeg har været rigtig glad for, da mit hår i den grad har haft brug for en kærlig behandling.

Før jeg blev gravid med Oli havde jeg ingen anelse om, hvor meget sådan nogle graviditet -og efterfødselshormoner kan “fucke” med ens udseende. Det er jo ikke bare humørsvingninger og tudeture man får. De kan også påvirke ens syn (for eksempel er jeg gået en hel styrke op i linser) gøre en til en bumset teenager og sidst men ikke mindst, være skyld i at man mister håret.

Et par uger efter jeg fødte min dreng, begyndte jeg at fælde helt ustyrligt. Hvor end jeg havde siddet eller gået, lå der bagefter et spor af hår. Min mand var ved at blive sindsyg og jeg blev da også selv pænt træt af at gå og støvsuge efter mig som om jeg var en hund, for slet ikke at tale om, hvor tarvelig min frisure begyndte at se ud med enormt høje tindinger. Men det mest irriterende er dog, når det tabte hår begynder at gro ud igen. For det gør det jo heldigvis. Men det giver én det mest latterlige hår, hvor man får pandehår der stritter lige ud i luften, og som aldrig kan komme med op i nogen som helst frisure. Så belastende!

Og det var derfor, at jeg glædeligt gik med på dette samarbejde. I håbet om, at håret måske kunne vokse lidt hurtigere og min periode med hår der stritter lige op i luften kunne være så kort som mulig.

Derudover var mit hår også bare virkelig slidt og tørt, og havde i den grad brug for lidt styrke og kærlighed.

Jeg har prøvet både deres vingummivitaminer og dem i pilleform. Selvom pillerne er “stærkere” end vingummierne, er jeg klart størst fan af vingummitabletterne. Det skyldes først og fremmest, at jeg har fået et lidt anstrengt forhold til piller der skal sluges. I min graviditet led jeg meget af kvalme, og kastede op hver gang jeg forsøgte at tage mine forskellige vitaminpiller. Til sidst var det så slemt, at jeg kastede op bare jeg tænkte på dem.

Jeg ved ikke lige hvorfor sådan noget bliver hængende her efter, men jeg får stadig en smule kvalme ved tanken om at sluge piller. Helt åndsvagt. Heldigvis smager de her ikke af noget og det har ikke været noget problem at tage dem. Men hvis man heller ikke er så vild med piller, så vil jeg klart anbefale vingummierne. De smager godt og det føles ikke som en “sur pligt” at tage dem. Tværtimod. 

Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med hvad jeg har fået ud af det her forløb. Jeg kan mærke at mit hår er sundere og jeg synes det er pænt når jeg har det løst – hvor det førhen mest af alt lignede en kæmpe høstak. Det jo lidt svært at vide hvor meget mit hår ville være vokset ud uden tilskuddet, men jeg kan se en kæmpe forskel på mit “amme-hår” som endelig er begyndt at komme tilbage. For at vise hvad jeg mener, har jeg lige vedhæftet et par billeder her:

Altså super sødt billede jo!  Men tjek lige mit hår i siden. Der er jo næsten en hel skaldet plet😅

Her for et par uger siden. Den skaldede plet er jo ikke helt væk, men håret er ved at vokse ud!

På trods af at testperioden nu er slut, kommer jeg fortsat til at tage kosttilskuddet – i hvert fald indtil mit amme-hår er vokset så meget ud, at det kan blive sat op. Jeg vil til sidst igen lige fremhæve vingummiudgaven, da det bare gør det så meget lettere. Jeg har tidligere kigget på de der vitaminvingummier til børn og tænkt, at det da var lidt åndsvagt at forklæde vitaminer som slik. Men den holdning vil jeg da gerne lige have lov at trække tilbage igen! Hvis man nu også kunne få jern og fiskeolie forklædt som lækre vingummier, så kunne det være jeg også endelig kunne komme igang med at tage det..

Hvis du vil læse mere om hvorfor det er man taber håret efter graviditeten og få nogle gode råd, så Kan du gøre det lige her 

Og hvis du vil læse mit tidligere indlæg om samarbejdet her, så kan du det Lige her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel McDonald’s - Tak for denne gang