Status på mit amme-hår – ballinogbaby
6 måder at spotte en mor på

Status på mit amme-hår


I samarbejde med Thehairlust.com og momster.dk


Uden at det her skal lyde som en lang klagesang, så er det squ ikke helt nemt at komme sig ovenpå en graviditet. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg virkelig ikke synes det var fedt at være gravid hverken med Oliver eller Lukas, og begge gange kunne jeg slet ikke vente med, at få min krop og mit “rigtige” udseende tilbage.

Men det er noget der tager tid. Ens krop har bygget et menneske i 9 måneder og de forandringer der er kommet forsvinder ikke bare over natten. Nogle forsvinder endda slet ikke igen. Min mave var stor og blød, hormonerne gav mig urenheder på hele ryggen og pludselig begyndte mit hår også at falde af. Det er altså rigtig øv, når man kæmper for at komme til at ligne sig selv igen.

Udover den stadig lidt for bløde mave er én af de ting der har irriteret mig, de “høje tindinger” jeg pludselig fik. Og modsat min bløde mave, så er det altså en ting der er lidt svær at skjule.

Jeg ved ikke om Momster.dk havde bemærket min vigende hårgrænse eller om det var ren tilfældighed, men for knap 2 måneder siden blev jeg tilbudt at prøve at teste hårvitaminerne fra hairlust. Jeg er normalt ikke særlig god til at tage vitaminer eller nogle former for kosttilskud (selvom jeg uden tvivl ville have godt af det) men jeg blev alligevel ret lun på ideen. For tænk nu hvis det kunne hjælpe mit hår lidt på vej! Derfor takkede jeg ja og har nu taget dem dagligt i snart 2 måneder.

For det første, så synes jeg det føles fedt at gøre noget for mig selv og mit udseende. Selvom det “bare” er vitaminer har det givet mig lyst til at passe lidt bedre på mit hår og tage mig lidt mere af det. Jeg har købt noget dyrere og lækrere shampoo, jeg giver det hårkur (som jeg også har fået fra Hairlust)og så prøver jeg at passe på med at sove med knold eller føntørre det, for ikke at knække det helt. Det føles godt med en lille smule selvforkælelse, når alt andet i barselslivet handler om Lukas. Og så kan jeg egentlig godt lide ideen om at styrke håret indefra som vistaminerne jo gør, i stedet for bare at hælde diverse produkter i det som jeg tidligere har gjort.

Og vigtigst af alt, så synes jeg også, at vitaminerne virker. Mit ammehår er så småt ved at vokse ud igen! Faktisk har det fået en længde så jeg næææsten kan sætte det op med et spænde eller på anden vis få det væk – så det ikke står lige ud i luften. Og det er jeg ret oppe og køre over! Udover det skønne ammehår synes jeg også jeg kan se en forandring i resten af håret. Det er selvfølgelig en kombination af det hele, men det er ikke ligeså tørt og “høstak agtigt” som det har været tidligere. Der er kommet mere krøl tilbage i det og det falder meget pænere.

Hairlust kører med 2 forskellige varianter af deres vitaminer – en pilleform og så vingummier. Indtil videre har jeg kun prøvet vingummierne, og de er i hvert fald dejlig lette at tage. Man skal tage 3 om dagen og de smager bare af helt almindelige vingummier, hvilket ikke er til at klage over!

Fra næste uge skal jeg skifte over til pillerne og se, hvad jeg synes der fungerer bedst. Jeg har dog lidt på fornemmelsen at vitaminer forklædt som slik er lidt mere mig, end piller der skal sluges, men nu må vi se!

Hvis du har lyst til at læse mere om Hairlust produkter kan du gøre det lige her

Og hvis du har lyst til at læse om hvorfor pokker det egenlig er man mister sit hår, så har jeg smidt et link op til det her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 måder at spotte en mor på