Ting man ikke skal gøre som nybagt mor (som jeg gør for fuld skrue) – ballinogbaby
Tanker om kejsersnit og et ar der aldrig går væk..

Ting man ikke skal gøre som nybagt mor (som jeg gør for fuld skrue)

1. Sidde med sin mobil når man ammer om natten. Når man er oppe og amme om natten er det vigtigt at man hurtigt kan falde i søvn igen, så man mister så lidt nattesøvn som muligt. Og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, ikke at blive for frisk. Alligevel sidder jeg glædeligt med min telefon fremme hver nat, og glor på instagram (hvor der selvfølgelig ikke er sket noget fordi det er midt om natten) eller shopper lidt, og pludselig er der gået 30 min og Lukas sover sødt i mine arme.

2. Droppe at sove lure: Det mest brugte  råd til nybagte mødre må være, at sove når baby sover. Alligevel er jeg elendig til at gøre det. Ikke fordi jeg ikke elsker at sove, for det gør jeg! Men mest fordi, at jeg hader at vågne op igen! Man ved aldrig hvor længe sådan en baby sover og det værste i hele verden, det er at blive vækket igen når man liiige var faldet i søvn. Og så vil jeg også bare gerne have lidt tid til mig selv når han sover. Til at drikke kaffe, gå i bad og (måske) rydde en lille smule op.

3. Lave for mange planer: Både min sundhedsplejerske og diverse gode råd siger, at man den første tid ikke skal lave særlig mange planer, men bare være derhjemme og slappe af så man ikke overanstrenger sig selv, eller bliver kørt helt flad. Da jeg var gravid troede jeg heller ikke jeg ville have lyst til andet end bare at være derhjemme, og har derfor takket nej til alle invitationer osv her i December. Men jeg kan mærke, at det giver mig energi og at jeg får det bedre af at være igang og se folk. Selvfølgelig tager vi os også tid til bare at ligge og lære hinanden at kende og hygge som familie, men jeg elsker at have barselsbesøg og venner og familie forbi. Og det er da nok også meget godt at det er sådan jeg har det, eftersom der nu kun er 2 uger til turen går afsted til Bali med min familie!

4. At Google: Som med alt andet, så skal man passe på med at Google sig til ting man er i tvivl om eller nervøs for. Og det gælder især som gravid og som mor! Alligevel har jeg googlet mig frem til ubehagelige historier og ‘sandheder’ om kejsersnit og et par sygdomme også..

Fik du læst:

Tanker om kejsersnit og et ar der aldrig går væk

De 7 klammeste ting ved at være gravid

Følg med på Instagram

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tanker om kejsersnit og et ar der aldrig går væk..