Det værste min kæreste har sagt til mig under fødslen #2 – ballinogbaby
Hvordan kan jeg forberede mig på noget, når baby ikke er her?!

Det værste min kæreste har sagt til mig under fødslen #2

Udover at sige vanvittige ting mens vi er gravide, har de kære mænd det åbenbart også med at få sagt sindsyge ting under fødslen! Som for eksempel. de her uheldige mænd:

– Har i nogle at tilføje? Så smid en kommentar nederst på siden!

1. Min mand blev mega muggen da mine veer startede denne gang, og jeg bad ham om at aflevere vores datter i børnehave fordi “han altså virkelig bare havde håbet på en stille morgen hvor han ikke skulle aflevere”

2. Under min første fødsel brokkede han sig over, at jeg klemte ham så hårdt at han fik ondt i ryggen. Jordemoderen kiggede helt køligt på ham og spurgte “Vil du gerne bytte?”

3. Da mit vand gik sukkede min kæreste dybt og irriteret og sagde “jeg magter bare ikke han kommer lige nu..” Jeg tænkte bare, nå okay hvilken dag passer dig så? For så klemmer jeg da lige benene sammen! (Heldigvis kan vi se det sjove i det nu)

4. På min terminsdag fik jeg følgende sms fra min kæreste: “Det kan godt være du lige skal vente med at føde til i morgen så jeg har fået lidt søvn og smerterne er blevet bedre.. ” Han havde hovedpine..

5. Da mit vand gik ude på toilettet gik jeg sådan i semipanik, løb ind i stuen og sagde til min kæreste “mit vand er gået!!” Ham: “Jeg er altså lige igang med en kamp (Fifa) skat”. Så stillede jeg mig ind foran TV’et og så kom der en skylle mere. Så gik det ligesom op for ham!

6. Min kæreste er professionel fodboldspiller og måtte forlade klubbussen på vej til kamp for at køre mig afsted. Under fødslen siger han” Skat! vi fører 1-0!” Og senere: “Skat! Nu fører vi 2-0!” Jeg var jo så ligeglad med den fodboldkamp!

7. Da min datter var født og jeg LIGE var blevet færdig med at blive syet siger min kæreste til den søde jordemoder: “Du har vel ikke 2 Panodiler? Jeg har så ondt i hovedet!” Kun 10 min efter vores datter er ude!

8. “Nyd det skat, det er sidste gang du oplever det her, så nyd det nu!” Alt imens jeg var i smertehelvede og vestorm. Ja tak, jeg nød det squ ikke!

9. Vi er ikke nået til fødslen endnu, men da vi fik en dato for planlagt kejsersnit skulle min kæreste lige tjekke sin kalender..

10. Da jeg fik ulmende veer sagde min mand om aftenen: “Skat du skal ikke vække mig i nat, jeg skal være frisk til at tage på job i morgen”

11. Da jeg efter 2 døgn med veer endelig havde født, jokede min mand hele tiden med at han havde været i selskab med Chewbacca fra Star Wars. Tak skat..

12. “Hvis du nu bare gør som de siger, så gør det jo ikke så ondt” Sagt under mine veer..

13 “skat, det gør ondt når du borer dine negle ned i min tommelfinger. Du skulle nok have klippet dem inden, så det ikke ville gøre så ondt på mig.

14. Da jeg var igang med at presse var jeg nede på alle 4 og pressede. Min kæreste prøvede at være sjov og sagde: “Skal jeg tage dig bagfra?” Jeg vendte mig om og begyndte at skrige ham lige i hovedet!

 

Fik du læst:

Det værste min kæreste har sagt til mig under fødslen

Det værste min kæreste har sagt til mig mens jeg var gravid

Følg med på instagram

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvordan kan jeg forberede mig på noget, når baby ikke er her?!