Det fedeste ved at være gravid – ballinogbaby
Kan en fødsel være smertefri?

Det fedeste ved at være gravid

Det her bliver FORHÅBENTLIG et af mine sidste opslag omkring at være gravid for jeg satser meget kraftigt på, at han snart kommer ud. Og hvis ikke, kan I godt forvente nogle MEGET vrede opslag de næste uger!

Men det er slet ikke det det skal handle om nu. Hvis man bare har fulgt en lille bitte smule med kan man ikke være i tvivl om, at jeg ikke har været særlig vild med at være gravid på noget tidspunkt af graviditeten. Jeg synes det har været den ene øv-ting efterfulgt af den anden og jeg kan slet ikke vente med, at få min krop tilbage uden kvalme, halsbrand og konstante smerter.

Meen, jeg synes alligevel ikke mit sidste indlæg om min graviditet skal være lige så surt og negativt som sædvanligt, så derfor kommer der her et opslag om det FEDESTE ved at være gravid!

Aller først vil jeg lige sige, at, der selvfølgelig ikke er nogen tvivl om at en graviditet, ligegyldigt hvor øv den er, er det hele værd tusinde gange når man først har fået sit barn i armene. Og at en graviditet heller ikke er noget man bare skal tage som en selvfølge, da der er mange der kæmper og kæmper med at blive gravide. Det er noget af det mest fantastiske og jeg er helt med på, at det er noget man skal være meget taknemlig over. Men ligegyldigt hvor taknemlig man er, kan det være svært at gå og tænke sådan i alle 9 måneder. Især hvis ens graviditet ikke er en dans på roser. Men så kan man i det mindste nyde at:

1.  Du kan nyde at du tager på: Ens krop forandrer sig under en graviditet og det kan man ikke rigtig gøre noget ved. Man kan selvfølgelig stadig tænke over at få motion og spise sundt men man kan ikke komme udenom, at maven vil vokse. Og man glæder sig ligefrem til at den vokser så meget at alle kan se, at der ligger en baby derinde.

2. Du skal ikke suge maven ind: Lidt ligesom den første, omhandler det her maven. Og den befrielse det er, ikke at skulle tænke over at suge maven ind eller rette sig op så man ikke ser tyk ud. Det samme gælder det tøj man tager på. Det gør ikke noget at det strammer på maven, for så fremhæver det bare ens fine babybule.

3. Du kan spise hvad du vil: De kloge anbefaler jo, at man ikke spiser mere end før og at man i større eller ligeså høj grad, spiser sundt og varieret. Meeen. Der er jo heller ikke nogle der kan fornægte en gravid det hun gerne vil have! Så har du lyst til kage til aftensmad og ostehaps til dessert? – Så er det sikkert også det din mand sørger for! Desuden bliver man altid tilbudt det største stykke kage eller den sidste flødebolle for ingen vil have en sur gravid på nakken!

4. Du er aldrig den der ender med at stå op: Igår var jeg til forældremøde og ankom lige 2 min. før det startede. Det betød selvfølgelig, at lokalet var helt proppet og at der kun var ståpladser tilbage. Alligevel endte jeg på en stol, aller forrest. For man vil jo ikke lade en højgravid stå op!

5. Du er aldrig alene: Det lyder måske lidt faretruende, men i denne her situation er det nu en god ting. Det er så hyggeligt at ligge og se film og så kunne mærke, den lille fyr mosle rundt inde i maven.

6. Din kæreste synes du er dejlig selvom du er en tikkende hormon-bombe i grimt tøj. Hvor tit kan man opføre sig SÅ sindsygt som man gør under en graviditet og stadig blive elsket af sin kæreste? Cirka aldrig. Men når man er ved at lave et barn til ham, så er det altså en anden sag!

7. Du kan give dine hormoner skylden for dine sindsyge indfald: Hvis du, ligesom mig, ikke altid lige reagerer helt hensigtmæssigt i for eksempel skænderier med din kæreste, kan du nu give hormonerne skylden. Græder du over latterlige ting – hormoner! Bliver du sur og fornærmet over noget helt ligegyldigt? – HORMONER!

8. Du er altid midtpunkt: Det kan godt være lidt grænseoverskridende at være så meget i fokus, som man er når man er gravid. Men hvis man godt kan lide opmærksomhed, så er det perfekt! Folk er altid klar til at nusse maven, stille tusinde spørgsmål eller hente cola til dig.

9. Komplimenter: Folk er altid virkelig søde til, at komme med komplimenter til én når man er gravid. Om det er at ens mave er fin, at man stråler, eller bare at man ser dejlig ud. Det kan af og til være liiidt svært at tro på, men det er jo dejligt at høre alligevel! Derudover er fremmede også altid virkelig søde til at ønske én held og lykke med det eller noget i den stil. Så sødt!’

 

Mangler der noget? Så smid endelig en kommentar!

 

Fik du læst:

Det fedeste ved at føde er..

Kan en fødsel være smertefri?

Følg med på instagram

2 kommentarer

  • Marianne

    Noget af det bedste ved at være gravid var at mærke hende inde i maven, det er den vildeste følelse! Og hvordan tankerne fløj omkring fremtiden: hvordan ser hun mon ud? Hvordan bliver det at være mor? Jeg elskede at være gravid! Men nyder endnu mere min pige på snart 16 måneder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kan en fødsel være smertefri?