Har jeg veer? Er det nu?? – ballinogbaby
Tak til jer der altid redder mig når jeg er helt uduelig..

Har jeg veer? Er det nu??

Jeg troede ikke, at det her ville starte allerede 3 uger før min termin. Og jeg havde også forestillet mig, at jeg denne gang ville være mere rolig og ikke være i tvivl om, hvornår veerne egentlig gik igang. Men sådan skal det åbenbart ikke være.

Igår morges vågnede jeg med en mærkelig murren i maven, som fortsatte op af dagen. I starten tænkte jeg ikke at det var meget andet end plukkeveer, men smerterne tog til i løbet af dagen. De blev aldrig helt så kraftige at jeg tænkte det måtte være veer, men det føltes heller ikke bare som plukkeveer og da de fortsatte hele dagen, og aldrig med længere interval end en halv times tid, begyndte jeg at tænke det måååske kunne være starten på noget.

Og når først den tanke er kommet ind i hovedet, så kan man ikke slippe den! Jeg gik resten af dagen og aftenen og mærkede efter og prøvede at tænke tilbage på, hvordan veerne sidste gang var startet ud med at føles. For det er jo ikke ligefrem fordi, at de starter så kraftige at man hverken kan stå eller gå. Og sidst på aftenen var jeg egentlig ret overbevist om, at det MÅTTE være starten på veerne.

Jeg gik derfor i seng og forventede, at vågne med ægte veer og en fødsel der var så godt som igang. Jeg lå spændt da jeg skulle falde i søvn og kunne mærke, hvordan min mave med jævne mellemrum spændte op og jeg blev mere og mere sikker i min sag.  Men. I stedet for at vågne op med flere og mere regelmæssige smerter, vågnede jeg op med nul og niks. Ingen veer, intet vand der var gået, men bare præcis lige så gravid som dagen før.

Og jeg føler mig virkelig snydt!

For et par dage siden havde jeg på ingen måde troet eller forventet, at min fødsel ville gå igang før termin. Og da slet ikke 3 uger før! Faktisk har jeg mere haft en fornemmelse af, at jeg sikkert også går over tid denne gang. Men fordi, at jeg for bare et kort øjeblik lige mærkede spændingen og følelsen af at nu skete der noget, så er jeg utålmodig som aldrig før! Og det værste er, at jeg nu ikke kan lade være med hele tiden at overanalysere hver eneste lille følelse i min mave. “Hov, var det mon starten på en ve?” “Er det ikke lige lovlig mange plukkeveer jeg har??” Og så er der altså lang tid til slut november hvis jeg skal gå sådan hele tiden!

Jeg må nok bare prøve at slå koldt vand i blodet og indstille mig på, at vente ganske længe endnu. For selvom man kunne fristes til at tænke, at det her var et tegn på at der SNART ville ske noget, så lader jeg mig ikke snyde af det denne gang. For det var også hvad jeg troede i sidste graviditet, når jeg havde gået en hel dag med voldsomme plukkeveer. Men nææ nej. 10 dage over. Så det kan jeg vel lige så godt indstille mig på at gøre igen..

Fik du læst:

Fødselsberetning og tanker 1 år efter

Hvorfor er det lige man ikke må sove som højgravid

Følg med på instagram

 

2 kommentarer

  • Anna

    ååh bare vent! På 3 uger kan du nå at tro det rigtig mange gange endnu! 😅

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tak til jer der altid redder mig når jeg er helt uduelig..