Tak til jer der altid redder mig når jeg er helt uduelig.. – ballinogbaby
Nå mig? Jeg sidder bare og græder lidt over at tiden går så stærkt..

Tak til jer der altid redder mig når jeg er helt uduelig..

Man skulle tro at jeg, efter jeg var blevet voksen, havde fået hus, mand og var blevet mor, ville være blevet lidt mere ansvarlig. Det er jeg nok også på mange punkter – bare ikke lige når det kommer til at passe på mine ting.

Kender I de typer der altid lige ved hvor deres nøgler og pung er? Og som kan blære sig med aldrig at have smidt noget væk? Ja jeg er så den stik modsatte. jeg har en laaang historik af glemte tasker i busser, tabte punge og bare ren og skær dumheder.

Som barn har jeg flere gange præsteret at glemme min skoletaske i skolen. Da jeg blev ældre, var det i stedet i toget eller på restauranten jeg efterlod tasken og da jeg blev gammel nok til at gå i byen, gik det da først helt galt!

Jeg tror samtlige af mine venner kan skrive under på, at jeg ikke selv skal være ansvarlig for en taske når vi er ude. Ikke engang sådan en smart lille dametaske man har over skulderen. Jeg har i stedet altid mine ting i en andens taske, hvis det ikke kan ligge i min lomme. For problemet er, at så snart jeg bare har fået lidt at drikke så lægger jeg den hvor det passer mig. Jeg har flere gange præsteret at ligge min pung eller taske i baren, for så bare at gå ud på dansegulvet eller te mig åndsvagt, indtil næste gang jeg skal bruge den. Og så går jeg bare ud fra, at den ligger der hvor jeg efterlod den. Og af en eller mærkelig grund, så er det også det der er tilfældet 9/10 gange.

Og det er faktisk det jeg lige ville skrive om. For på trods af hvor elendig jeg er til at passe på mine ting, og hvor ofte jeg får smidt noget væk, er det utroligt sjældent at jeg mister det. Jeg ved ikke om det er universet, en skytsengel eller noget helt 3. der holder hånden over mig, men jeg er altid så pokkers heldig. Jeg er simpelthen altid omgivet af de sødeste mennesker når jeg dummer mig!

Hver gang jeg mister min taske eller smider min pung væk, er der nogle søde mennesker der finder det og sørger for, at jeg får det tilbage. Eller søde mennesker der ikke bliver fristet af at tage det, men blot lader det ligge til jeg kommer i tanke om hvor jeg har glemt det. Og til jer vil jeg bare gerne sige TUSIND TAK!  Og også undskyld for, at I skal bruge så meget tid på mig og mine forsvundne ting. Jeg skal nok love jer, at prøve at blive bedre. Men tak fordi der stadig findes så søde og ærlige folk, der i stedet for at shoppe løs på min regning, afleverer tingene tilbage til mig. I gør verden til et bedre sted og mit liv meget lettere!

Og hvor kommer det her pludselig fra? – Jo jeg har netop fået min pung tilbage efter at jeg igår mistede den et sted i nærheden af  SuperBrugsen..

Fik du læst:

5 situationer hvor jeg er helt håbløs

Ting jeg skal have lært nu jeg skal være mor

Følg med på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nå mig? Jeg sidder bare og græder lidt over at tiden går så stærkt..