Barselsplaner – ballinogbaby
Lidt om hårde afleveringer og et lille råb om hjælp..

Barselsplaner

Da jeg var gravid med Oliver var jeg utålmodig på en helt og aldeles ulidelig måde. Det var jeg faktisk allerede, fra vi aftalte at lave en baby.  Men den sidste måned (hvor jeg var gået på barsel) føltes som hundrede år!

Det ene problem lå i, at alle de ting jeg havde planlagt at jeg skulle hygge mig med i barslen, havde jeg ikke kunne vente med. Så på min første barselsdag, stod jeg allerede med et helt indrettet børneværelse og med babytøj der var vasket, sorteret og lagt pænt på plads og en hospitalstaske der stod klar ved døren.

Så produktiv har jeg bestemt ikke været denne gang. Jeg har købt masser af ting som skal op på børneværelserne og jeg har oceaner af tøj der skal vaskes, sorteres og gøres klar, men jeg er ikke begyndt endnu. Det hele står hulter til bulter på det kommende baby/gæsteværelse og hvis min fødsel mod alt forventning skulle gå igang nu, ville jeg gå HELT i panik!

Men jeg satser på, at kunne gå og hygge mig med det når jeg er gået på barsel. Jeg glæder mig til, at finde alt Olivers babytøj frem og blive helt nostalgisk. Jeg glæder mig til igen at kigge på det (lidt for meget) babytøj jeg har købt de sidste uger og jeg glæder mig til, at værelserne og det hele står klar som jeg gerne vil have.

Og så glæder jeg mig helt utrolig meget til, bare at have fri og tid til at slappe af. I min sidste barsel havde jeg virkelig svært ved at nyde at have tid til bare at ligge og se serier, for jeg følte at det var det eneste jeg havde lavet 9 måneder i træk. Denne gang håber og tror jeg på, at jeg vil kunne nyde at slappe af inden det går løs med endnu en baby.

Jeg synes de sidste uger her har været virkelige hårde med arbejde, Oli og kæmpe mave og jeg tror, at det bliver rigtig godt med et par uger hvor jeg lige kan tage den med ro.

Det giver mig også mulighed for, at kunne bruge lidt ekstra tid på at hygge mig med Oli, inden han skal dele mig med lillebror. Den første uge af barslen giver jeg ham ferie og tager i sommerhus med min veninde og søster og deres skønne små piger. Så skal vi bare hygge med film, pandekager og gåture i skoven.

Meen på trods af, at jeg ikke regner med at være ligeså utålmodig i denne barsel ville jeg nu sætte rigtig stor pris på, ikke at gå over tid denne gang!

Lidt om katastrofetanker og frygten for at være “for” lykkelig

Vi har fundet et navn til baby

Følg med på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Lidt om hårde afleveringer og et lille råb om hjælp..