Vi har fundet et navn til baby! – ballinogbaby
Det værste min kæreste har sagt til mig, mens jeg var gravid:

Vi har fundet et navn til baby!

 

Kender I det, hvor man siden man var en lille pige, har haft navne klar til sine fremtidige børn? Et drengenavn og et pigenavn. Mine er måske blevet modificeret lidt i årenes løb (fordi Pocahontas måske ikke lige er sagen længere) men de sidste par år har jeg haft ret godt styr på dem!  Altså lige indtil, at Nikolaj fik dem skudt godt og grundigt til jorden, da det blev et kæmpe nej tak til begge navne fra hans side. Og det er jo åbenbart sådan i et ægteskab at man skal blive enige..

Det gik nu heldigvis alligevel ret nemt med, at blive enige om navnet Oliver. Og vi fandt endda også et pigenavn vi begge var vilde med, i tilfælde af den næste blev en pige. 

Men så skete det jo, at det var en dreng mere der lå i maven. Og så begyndte det store problem. For hvad snøvsen skulle vi kalde ham, når nu det eneste drengenavn vi begge havde været enige om, var Oliver??

Jeg har aldrig helt forstået det der med, at vente med at se hvilket navn baby ligner, til når han/hun kommer ud. Eller at baby pludselig IKKE ligner det navn man har besluttet sig for. For hvis man har besluttet sig for, at ham inde i maven hedder Holger, så ligner han vel også en Holger når han kommer ud??

Plus at når alt kommer til alt, så ligner de fleste babyer da næsten en lyserød lillebitte gammel mand når de kommer ud, så hvis det er det man skal gå efter, så skulle vi nok mere over i noget Børge eller Mogens.

Men nu til sagen. For vi er endelig blevet enige om et navn til baby. Og et vi begge er vilde med. Vi har endda også fortalt det til Oli som er særligt oppe og køre over det, fordi det er navnet på hans bedste ven i vuggestuen. Baby skal nemlig hedde Lukas

 

Fik du læst:

Det værste min kæreste har sagt til mig mens jeg var gravid

Shit! Jeg skal jo føde et barn!

følg med på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det værste min kæreste har sagt til mig, mens jeg var gravid: