Ting man ikke skal sige til en nybagt mor #2 – ballinogbaby
Skænderier man har med en gravid..

Ting man ikke skal sige til en nybagt mor #2

Nu er der jo “kun” et par måneder til, at jeg igen står som nybagt mor. Og fra sidst kan jeg bare huske, at det ikke er alle kommentarer der er lige fede at få, lige efter man har født. Jeg ved godt, at de aldrig er sagt i ond mening. Men når man er fyldt op med hormoner, kører på minus søvn og er helt overvældet, så skal der altså ikke så meget til. Så de første par uger efter baby er kommet, vil jeg bare gerne frabede mig følgende kommentarer:

1. “Eeej hej Cecilie!” Okay det her er et tænkt scenarie. Men hvis nogle af jer der kender mig, tilfældigt møder mig på hospitalet – post fødsel, med mit tis i en pose og gammelt blod på hospitalsskjorten.. Så bare lad som om I ikke kender mig tak!

2. “Hvor meget har du tabt dig indtil videre?”  Man føler sig jo SÅ øv efter en fødsel. Så medmindre du efterfølgende siger “For du ser helt fantastisk ud! – Så lad vær med at kommentere på mit udseende.”

4. “Hvorfor græder han??” Chancen for at jeg selv ved det er ikke særlig stor, men kan du ikke se at jeg prøver at gøre hvad jeg kan for at få ham til at stoppe!?

5. “Tror du ikke det er fordi han er sulten??” Nej for så havde jeg nok prøvet at amme ham..

6. “Burde han ikke have noget mere/mindre tøj på?” Jeg aner det ikke! Men min vurdering er nej!

7. “Hvordan ser der så ud.. dernede??” Aner det ikke! Jeg tør ikke engang selv at kigge!

8.  “Jeg har hørt, at det er normalt man ikke kan holde på vandet efter man har født.. Har du også det problem? Jeg har absolut ingen ide om, hvad du snakker om! Men nej tak, jeg vil ikke med op og hoppe på den trampolin..

9. “Han virker godt nok som en nem baby!” Er alle babyer ikke svære på hver deres måde?

10. “Husker du at sove når baby sover?” I tilfælde af, at jeg får et barn der kun kører 20 min lure, så vil jeg meget gerne slippe for det her råd tak!

Har i nogle kommentarer der skal tilføjes til listen? 😃

 

Fik du læst den anden “ting man ikke skal sige til en nybagt mor?”

Skænderier man har med en gravid..

Følg med på instagram

2 kommentarer

  • Lisbeth

    jeg mødte min mands, kollegas kone på fødegangen.. Det var super mega akavet og ubehageligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skænderier man har med en gravid..