Om en hård uge og lillebror der prøver at slå mig ihjel.. – ballinogbaby
Om at være utilfreds med sin krop under graviditeten

Om en hård uge og lillebror der prøver at slå mig ihjel..

Kender I de uger som føles lange, allerede når man når til tirsdag? Sådan en uge har sidste uge været. Udover at Oliver har haft lidt feber og været pylret, så har jeg heller ikke været helt på toppen.

Min mave begynder at være virkelig stor og lillebror fylder rigtig godt derinde! Oftest ligger han på alle mulige mærkelige måder og han virker bekymrede glad for, at ligge helt på tværs så han kan sparke og slå i begge sider på samme tid.  Derudover ligger han så højt/er så stor at det føles som om, at han sidder direkte ovenpå mine lunger.  Hvilket ikke ligefrem er en fornøjelse. Har I prøvet at lave den der test af rygerlunger tilbage i folkeskolen, hvor man skal trække vejret igennem et sugerør? Sådan føles det lidt at have ham liggende der.

Især i denne uge har det været rigtig slemt. Jeg har nemlig også været smittet med Oli’s vuggestue forkølelse, som har givet mig en god omgang hoste. Og når man i forvejen ikke kan få vejret særlig godt, så skal der altså ikke meget til at ødelægge det fuldstændigt! Jeg har derfor de sidste dage følt mig virkelig svimmel og dårlig når jeg har stået længe op og jeg skal virkelig huske mig selv på, at prøve at trække vejret helt ned i maven for ikke pludselig at besvime.

Det lyder måske lidt voldsomt det med pludselig at besvime, men jeg er reelt bekymret for det, fordi det skete sidste gang jeg var gravid. En dag, midt imens jeg stod og smurte mig en tunsalat-mad, begyndte det pludselig at flimre for mine øjne og jeg besvimede. Fordi jeg for længe havde trukket vejret alt for overfladisk.

Jeg har fået at vide at det er helt normalt, men det gør det nu ikke mindre irriterende. Det samme gælder halsbranden, som også er ved at være en trofast ven med denne her kæmpe mave. Jeg glæder mig bare til, at han lægger sig lidt længere ned og mine lunger og hals kan få en lille pause.

Meeen hvis du lige sidder inde med et godt husmorråd mod halsbrand eller hvordan man undgår at ens baby kvæler en langsomt, så smid gerne lige en kommentar!

Fik du læst:

Om at være utilfreds med sin krop under graviditeten

Er jeg den eneste gravide der..

Følg med på instagram

6 kommentarer

 • Marlene

  Efter to graviditeter med maksimal halsbrand er mit bedste råd: balancid! Det er håndkøbs tyggerabletter som smager lidt af mint. Jeg har også prøvet alminox, som en anden foreslår, men feber ikke ligeså gode. (De er mere pap agtige i tekstur – ligesom at spise oblater i kirken). Balancid virker og smager udmærket.
  Ellers siger de mandler og mælk – men synes ikke det lindrer så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Det er også balancid jeg er hoppet over på! De smager nemlig et fint. Må prøve mandler og se om det også virker lidt! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shandie

  Halsbrand – køb alminox, det er håndkøbs medicin, så kan købes over alt, et brunt glas med hvid\blå label.. æd dem som slik!
  Jeg havde også svært ved at vejret under min graviditet, men har desværre ingen gode råd til det.. 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Da jeg var højgravid og kæmpede med halsbrand spiste jeg en hel del af sådan nogle tyggetabletter mod det. Man kan nemlig godt få nogle man gerne må spise som gravid (og i store mængder haha). Ellers var et glas mælk man kunne sippe lidt af også guld værd 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Jeg er også gået igang med tabletterne 😅 Har hørt mange sige mælk er godt, men kan simpelthen ikke få det ned😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Om at være utilfreds med sin krop under graviditeten