Far har smidt dino væk på seven eleven.. – ballinogbaby
Jeg vil gerne bestille en baby der..

Far har smidt dino væk på seven eleven..

Børn siger jo de sindsygeste ting. Og de skæggeste ting! Jeg er måske en lille smule farvet af at jeg er hans mor – men jeg synes jo Oliver er den sjoveste i verden. Jeg kan sidde og høre på ham dagen lang og flække af grin.

Når han siger ting som: “undskyld mig” efter han hoster. Eller når han går ud af døren og udbryder” Næææh et dejligt vejr! Se solen skinner!” som en anden gammel dame.

Da han i sidste uge legede vandkamp med farfar i sommerhuset, og farfar hylede da han sprøjtede på ham, sagde han med alvorlig stemme: “Bare rolig farfar! Det er bare vand!” Man kan tydeligt høre når han kopiere én og det er bare møg sjovt. 

Men det sørgelige er, at jeg lyn hurtigt glemmer de ting han har sagt og som jeg troede jeg skulle grine af for evigt. Jeg kan lige nå at tænke “ej det skal jeg sige til niko når han kommer hjem!” Men vupti, så har jeg glemt alt om det igen.

Det kan være jeg skal begynde at skrive tingene ned i stedet for at have tiltro til, at min graviditetshjerne kan huske noget som helst.

Overskriften har jo faktisk ikke super meget med det jeg indtil videre har ævlet om at gøre. Andet end det var hvad Oli fortalte mig igår. Oliver har fået en dinosaur bamse, og ud af de 700 bamser jeg har købt til ham, er det faktisk den eneste han gider værdige et blik. Han vil helst have den med over det hele og selvfølgelig også når han skal i seng.

Men igår kunne vi pludselig ikke finde Dino. Da jeg spurgte Oli hvor han var, fortalte han, at “far havde smidt ham væk i seven eleven”. Jeg tænkte, at det da var en mærkelig omgang sludder. Men han blev ved med at sige det og eftersom Dino ikke var at finde noget sted, måtte jeg lige ringe og høre Niko om der var noget om snakken.

Og selvom Dino måske ikke ligefrem var blevet væk i seven eleven, så sad han fint i Olis stol, i farmands bil ude foran hans seven eleven. Så helt langt fra var Oli ikke.

Og da han var puttet (og jeg glad sad i sofaen med min slikskål) kunne jeg høre ham ligge i sengen og (lettere forarget) fortælle om, at far havde smidt dino væk..

Hvad siger jeres børn af sindsyge ting? Og hvad gør i for at huske dem?

 

Fin du læst:

Jeg vil gerne bestille en baby der..

Shit jeg er jo gravid!

Følg med på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg vil gerne bestille en baby der..