Jeg vil gerne bestille en baby der.. – ballinogbaby
Shit jeg er jo gravid!

Jeg vil gerne bestille en baby der..

Nu ved jeg ikke, hvem det præcis er der står for at designe babyer og bestemmer hvordan de skal blive. Men i tilfæde af at de læser med her, vil jeg da lige komme med lidt ønsker. Det er ikke fordi jeg vil være krævende eller noget. Men i tilfælde af, at I går og tænker jeg godt kunne tænke mig lidt mere udfordring og prøve en svær baby her anden gang, så vil jeg bare lige sige, at I tager fejl!

Jeg kunne faktisk godt bare tænke mig sådan en rigtig nem baby. Uden kolik eller andet spændende. Bare ganske kedelig – sover godt om natten og er nem om dagen baby.

Og når nu vi er ved søvnen, må han da gerne blive sådan en der bare kan falde i søvn af sig selv. I ved, den type baby man bare kan lægge i barnevognen og så falder de selv i søvn og sover 2-3 timer. Uden at skulle vugges, være i bevægelse eller nogle af de andre sindsyge krav babyer har det med at sætte. Det kunne være fedt at prøve! Og hvis jeg kunne slippe for at amme hver 2. time natten lang ville jeg da heller ikke klage.

Men han må også gerne være god til at spise. Ikke sådan noget med ammestrejke eller forkert sutteteknik. Der ramte I faktisk plet med Oliver. Så det gør I bare magen til igen.

Og så må han gerne være nem at have med rundt! Ikke en der skriger sine lunger ud hver gang man er ude blandt andre mennesker. Det er også lige spændende nok til mig. Nej han må gerne bare være tilfreds med at sidde med på armen, eller ligge og sove sødt i barnevognen.

Og så må han  også meget gerne blive en pæn baby! Alle babyer er jo søde, selvfølgelig. Men nu har I været så gode med hans storebror og lave en rigtig lækker steg, så det ville da være synd hvis ham her fik alle sine forældrenes dårlige sider.

Er det for meget at bede om?

For så vil jeg bare gerne ønske mig en sund og rask baby. Det er også godt nok til mig🤞

Fik du læst:

Problemer man får af en kæmpe mave

Mærkelige spørgsmål man får som gravid

Følg med på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Shit jeg er jo gravid!