Problemer man får af en kæmpe mave – ballinogbaby
HJÆÆÆLP: Spørgsmål til jer med flere børn

Problemer man får af en kæmpe mave

Jeg er nu 22 uger henne og min mave er allerede VIRKELIG stor. Altså så stor at folk umuligt tror på, der er 4 måneder tilbage eller at der kun er 1 derinde. Men det er der altså! Min mave vokser bare med lynets hast.

Jeg kan ikke afvise, at noget af det ikke er mælkesnitter og romkugler der har sat sig. Men indtil andet er bevist vil jeg holde fast på, at det hele er baby.

Med sådan en kæmpe mave, følger der også lidt udfordringer som jeg ikke lige er vant til at bøvle med. Og som KUN bliver værre fra nu af. Måske du også kender til dem?

1. Min mave støder ind i alt. Jeg er endnu ikke helt vant til, at jeg pludselig stikker en helt del ud fortil. Det betyder at jeg hver gang jeg stiller mig ved køkkenbordet, BANKER maven direkte ind i bordet.

2. Jeg orker ikke at bukke mig. Det er heldigt at jeg stadig mestre kunsten om at samle alt op med tæerne, fra dengang Oli konstant hang på min arm. For når jeg først har tabt noget, så orker jeg ikke at bukke mig ned efter det.

3. Jeg kan ikke se hvad jeg laver med en skraber i hånden. Det eneste jeg kan se når jeg kigger ned, er min mave. Hvilket gør det liiidt svært at barbere sig andre steder end under armene..

4. Intet undertøj passer. Pga. Den voksende mave (og de voksende bryster) sidder undertøjet ikke helt så godt som det gjorde engang. Men eftersom det kun fortsætter, virker det ikke som det helt rigtige tidspunkt at investere i en masse nyt.

Fik du læst:

Må man være skuffet over kønnet?

Spørgsmål til jer med flere børn

Følg med på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HJÆÆÆLP: Spørgsmål til jer med flere børn