Mærkelige spørgsmål man får som gravid.. – ballinogbaby
Ubehagelige ting man bliver udsat for som gravid

Mærkelige spørgsmål man får som gravid..

Så snart man bliver gravid er det som om, at folk synes de kan spørge en om hvad som helst. Også om private ting, som ens krop eller ens sexliv. Jeg har intet imod at fortælle løs, især ikke til folk der er tæt på mig, men det kan altså godt være lidt grænseoverskridende når folk man stort set ikke kender, begynder på de personlige spørgsmål.

Så nu har jeg samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål man pludselig begynder at få, når man er blevet gravid.

 

1. “Var det meningen?” Jeg synes det er lidt mærkeligt at skulle svare på, om ens kommende baby er et p-pille uheld, eller et resultat af nøje planlagt sex, efter man har tisset på en pind. Når man er nået dertil hvor man glad fortæller andre at man skal være forældre, er årsagen vel lidt underordnet.

2. “Hvor lang tid tog det at blive gravid?” Også et spørgsmål som stort set alle har stillet mig og som jeg altid får det lidt akavet med. Jeg har intet imod det når tættere veninder eller andre der er tæt på spørg ind til det, men synes det er super mærkeligt når arbejdskollegaer eller fjern familie spørg ind til hvor meget sex vi har haft for at lave babyen.

3. “Hvad håber du det bliver?” Det her er bestemt også et spørgsmål jeg selv slynger til højre og venstre når jeg møder gravide, for man er jo så spændt på det hele. Og jeg synes heller ikke det er svært at svare på. Men jeg synes det kan være lidt mærkeligt efter. Hvis nu man har sagt dreng og så får en pige og folk så tror at man går rundt og er skuffet over sit kommende barn.

4. “Du er godt nok stor! Er du sikker på der ikke er 2?” Det kan godt være det er sagt i sjov. Men når man får det spørgsmål heeeele tiden, bliver man altså godt og grundig træt af det! Der er ingen mennesker over 8 år der synes det er fedt at blive kaldt stor. Heller ikke når man er gravid!

 

Har du nogle at tilføje?

 Fik du læst:

Ting vi skal stoppe med at sige til gravide

Den rosenrøde graviditet

Følg med på instagram

6 kommentarer

 • Simone a.o.v

  Jeg oplevede ofte folks tvivl om jeg var gravid og hvor langt jeg var henne da jeg ikke havde ret stor mave (er i forvejen kraftig og tabte mig under hele graviditeten), de spørgsmål kan også være rigtig irriterende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Da jeg var gravid med min nr. 2, blev jeg af flere kunder på mit arbejde spurgt om jeg nu allerede var gravid igen (som om jeg lige havde fået mit første barn). Der er så bare 5,5 år imellem mine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  ‘Hvor meget har du taget på?’ synes jeg også bare er pænt irriterende at høre på 🙄
  Sådan ca hvad-rager-det-dig kg 😑

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ubehagelige ting man bliver udsat for som gravid