Ubehagelige ting man bliver udsat for som gravid – ballinogbaby
udfordringen ved at være gravid når man har et barn i forvejen

Ubehagelige ting man bliver udsat for som gravid

Det kan vidst snart ikke komme bag på nogen, at jeg ikke synes det er en dans på roser at være gravid. Og jeg er overbevidst om, at hvis man selv har prøvet at være gravid, så er man helt enig. Men til jer hvis kroppe bare er skabt til at producere babyer eller jer der endnu ikke har haft fornøjelsen, så lad mig uddybe hvad jeg mener:

1. Tårer: Hold da op hvor har jeg let til tårer for tiden. Forleden græd jeg til en Nik og Jay sang i bilen på vej på arbejde. Jeg er dælme glad for der ikke var andre end mig i bilen.

2. Opkast: Det er de mærkeligste ting der kan tricke sådan en gang graviditets opkast. Jeg kaster op  ca. hver gang jeg tænker på at skifte ble på Oliver, også selvom jeg ikke engang har nærmet mig en endnu. Jeg får også kvalme hver gang jeg ser noget af det tøj Oliver eller jeg havde på i Thailand, fordi jeg kan huske vi fik det vasket dernede med noget sæbe der lugtede rigtig fælt. Det er jo fuldstændig latterligt. (Men en god grund til at købe nyt tøj)

3. Sorte hår på maven: Altså hvad er det nu  for noget! Hvordan hjælper det kroppen med at lave en baby?? På ingen måde!

4. Bumser: Som om det ikke var slemt nok at skulle bøvle med i alle sine teenageår, så skal min hud også gå helt amok pga. alle de hormoner i kroppen. Jeg har pludselig fået bumser i hele hovedet og på ryggen. Og så lige inden sommeren!! (Sig lige til hvis i har nogle gode tricks mod det)

5.  Fremmede der rør ens mave: Okay, jeg ved ikke om det ligefrem kan kategoriseres som en graviditetsgene. Men nu kommer den med! For det er dælme mærkeligt at stå i netto og fremmede damer synes de skal ae ens mave!

6. Humørsvingninger: Lige gyldigt hvor nem en graviditet man har, kan jeg umuligt forestille mig at man slipper for denne her. Nogle morgener vågner jeg op ULMENDE af raseri uden at ane hvorfor. Jeg er måske ikke den nemmeste at være gift med de dage..

7. Bækken og ligament smerter: Jeg er med på at det hele lige skal udvide sig, så der på sigt kan komme en baby ud og så der er plads til den inde i maven. Men jeg kan ikke forstå, hvorfor det skal være så satans ubehageligt!

Har du noget at tilføje til listen? Så kommenter nedenunder👇

Fik du læst:

7 ting ingen havde fortalt mig om fødslen

Udfordringen ved at være gravid med et barn i forvejen

Følg med på instagram

5 kommentarer

 • Næseblod og hæmorider EFTER fødslen!
  Jeg har min egen liste her…
  https://www.kemiskmor.dk/2018/01/01/hvad-du-ikke-vidste-om-at-vaere-gravid/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes især det var det med, at fremmede ville rører ved maven. Hallo det er mig, du rører ved, ikke babyen :S. Jeg arbejder på et bibliotek, og jeg fik mine søde kollegaer til at hjælpe mig med at afværge de fleste maveglade lånere, da jeg var gravid. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Halsbrand
  Væske i kroppen
  Dømmende blikke og kommentarer – uanset om man gør det ene eller det andet har folk en holdning… fx alkohol… drikker man lidt af det skal man høre for det… holder man sig fra det er der også nogle der skal kommentere på ar det ikke var et problem med et glas vin for 40 år siden…
  Nattetisseri
  Træthed fordi man skal tisse hen i retning af 100 gange mens man burde sove – og også fordi man skal vænge 100 gange mere for at vende sig i sengen…
  Baby der kiler sig fast i ens ribben…
  Er sikker på jeg har glemt noget også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

udfordringen ved at være gravid når man har et barn i forvejen