Opdragelses-situationer jeg har klaret perfekt – ballinogbaby
Opdragelsesfejl jeg har begået

Opdragelses-situationer jeg har klaret perfekt

Nu har jeg jo skrevet et par indlæg om én situation eller flere, hvor  jeg måske ikke lige har været heeelt skarp i min opdragelse af Oli. Som da han lærte at sige av for fanden!

Men jeg må da heldigvis også gøre nogle ting rigtigt for udover når han er en umulig 2-årig, så er Oliver en sød og betænksom lille fyr. Så her kommer lige en række ting ved ham som jeg er særlig stolt af:

1. “Mor okay?”: Som i ved har jeg fornøjelsen af at kaste op i tide og utide, hvilket bestemt ikke er en særlig rar situation. Men hver gang jeg må løbe ud og kaste op, kommer Oliver og spørg om jeg er okay. Og det smelter mit hjerte.

2. “Baby ked af det”: Vi er så heldige, at være omgivet af babyer I ny og næ fordi både min søster og min skønne veninde lige er blevet mødre. Oli er så kærlig og opmærksom på de små og vil hele tiden holde dem i hånden eller kysse dem på panden. Da min søster forleden sov hos os og Oli om morgenen kunne høre den lille baby græde, løb han igennem hele huset for at komme ned til dem og give hende en krammer.

3. “Mor fignestang” Når Oli får lov til at få en kiks eller en fignestang, vil han også altid give en til mig. Og han vil helst ikke høre tale om et nej. Derfor lå vi begge forleden og så Gurli gris og spiste fignestænger og det var perfekt.

4. “Prosit Oliver” Der er ikke nogen der nyser i nærheden af Oliver uden at få et “prosit” tilbage. Og hvis der ikke er nogle der siger prosit når han selv nyser, så siger han bare “prosit Oliver”.

5. “Mor ondt i maven”: Når jeg er nød til at ligge og og hvile maven lidt, kommer Oli altid og nusser mig på maven eller fodrer mig ned rosiner fordi “mor ondt i maven”.

6. “Elsker dig moar. Elsker dig faar”: Findes der noget bedre i hele verden end når ens barn siger det?❤

Fik du læst:

det værste ved at være gravid

skal mor og far være enige om alt?

Følg os på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Opdragelsesfejl jeg har begået