Snedige tricks til at udskyde putningen.. – ballinogbaby
Første uge i paradis

Snedige tricks til at udskyde putningen..

Min søster har altid været kendt for sine vilde skills i, at trække putningen i langdrag da hun var lille. Når vi havde fået børstet tænder, læst histore og var blevet lagt i vores senge, var der pludselig 1. Million spørgsmål hun simpelthen måtte få styr på. Som for eksempel “Moar, hvad er det dit arbejde er?”Eller (den hun siden er blevet drillet mest med) “Faar, hvor gammel var du da du var lille?”

Nu er hun jo blevet voksen og er stoppet med den slags. (Eller det formoder jeg, jeg har ikke spurgt hendes mand) men jeg mistænker hende noget så kraftigt for, at have lært alle sine skumle tricks videre til Oli. For han er nemlig blevet 100-meter mester i, at trække puttetiden! Og de tricks han bruger mest er:

1. “Vaaaand” en klassiker når det kommer til at udskyde putningen. Han kan ligge helt stille med lukkede øjne og man tænker: “Yeees! Den er hjemme” og så pludselig sætter han sig op og brøler vaaaaand som om han er lige ved at tørste.

2. “Sidste gang sang” Når der er noget Oli gerne vil have, er han begyndt at sige “sidste gang!” Også selvom han lige har fået at vide, at den fignestang var sidste gang. Men det er simpelthen så sødt når han siger det, at jeg har svært ved at sige nej. Og på den måde, får han lige lokket en godnatsang mere ud af mig.

3. “Ligger dårligt” Olis nyeste trick i bogen er, at beklage sig over at han ligger dårligt. Den sætning gentager han så igen og igen og igen, indtil man spøger hvorfor, eller retter på ham  – selvom han udemærket  selv er i stand til at rykke sig hvis han ligger dårligt.

4. “Anden sut” Oli har både grønne og blå sutter, men får kun lov til at sove med én (da han ellers ligger og skifter mellem dem i al evighed). Tricket ligger så i, igen når mor næsten tror man sover, at beklage sig over farven på sutten og insistere på, at få den grønne sut i stedet.

5. “Krammer” Det sidste men mest effektive trick i Olis samling. Når han har fået nej til vand og flere sange og hans mor ikke falder for hans tricks længere, kommer denne her i spil. Det er ganske enkelt, hvor han kalder på at få en krammer. Og hvis han er rigtig snedig, kombinerer han den med “sidste gang”. Og hvem i alverden kan stå for en lille dreng der spørger om han må få en sidste krammer?? I hvert fald ikke mig! Så den får han lige med det vuns! Ooog så kan vi ellers starte forfra med “vaaaand”..

Andre der har børn med disse putte tricks? Eller måske helt andre som Oli ville elske at lære? Så kommenter dem herunder!

Fik du læst

ting man sjusker med, nu ældre baby bliver

Er jeg den eneste mor der..

Følg os på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Første uge i paradis