Til Bulgarien på skiferie – ballinogbaby
Klamme ting man gør som forældre

Til Bulgarien på skiferie

Jeg er klar over, at det måske ikke er det mest interessante i verden, at læse om vores ferier. Med mindre man selvfølgelig er en af dem, der har siddet herhjemme og savnet Oli mens vi har været væk. Som min mor og søster for eksempel. Eller hvis man selv er på vej afsted. Men det kommer selvfølgelig alligevel!

Oliver er jo efterhånden en garvet pilot og jeg stresser ikke længere over, at skulle ud og flyve med ham. Jeg synes også at vi har prøvet lidt af hvert (som feber blandet med turbulens eller tyndskid igennem alle pakkede bleer) så jeg, at føler jeg rimelig godt rustet på hvad end der sker. Og det gik også som smurt, både ud og hjem.

Udover 2 korte flyveture, havde vi også lige en køretur fra lufthavnen til skisportstedet, på lidt over 3 timer. Det gik desværre ikke helt ligeså smertefrit. Jeg vil til hver en tid hellere flyve med et barn, end at skulle køre i bil. Det gode ved flyet er, at hvis Oli bliver urolig eller ikke gider sidde stille, kan man rejse sig op og gå rundt. Han kan kigge ud af vinduet, hoppe på sædet eller noget helt fjerde. I en bil skal han bare sidde stille og kigge. Og det kan jeg da godt forstå, at man ikke gider når man er en snart 2-årig tumling med krudt i røven.

Det var dog ikke Oli der viste sig at være det største problem – men derimod mig. Jeg var så fokuseret på at Oli ikke skulle blive urolig, at jeg var helt optaget af at synge hjulene på bussen, lege med racerbil og hvad jeg ellers kunne komme i tanke om , at jeg glemte at kigge ud under den vilde bjergkørsel. Så jeg blev så voldsomt køresyg. Så slemt, at jeg faktisk måtte stoppe bussen og kaste op bag en busk. Ikke fedt. Men udover det forløb det hele fint og Oli var så sej!

De første par dage af ferien var det sindsygt koldt – helt ned til -15 grader og det var derfor ikke helt fedt for Oli at være ude. Faktisk ikke helt fedt for nogle af os. Men derefter klarede det op vi havde dage med fuld sol og plus grader.

Vi var jo afsted med min familie, så vi blev hjemme med Oli på skift og byttede så over til frokost. Det var perfekt at jeg både havde dage vi kunne suse afsted på løjperne og dage hvor jeg kunne hygge løs med Oli.

Han var helt vild med alt den sne og elskede at suse rundt på kælken. Vi boede lige ud til en skøn kælkebakke, så der brugte han de fleste af sine formiddage.

Det eneste besværlige var, hvor sindsygt meget tøj man skal have med til sådan en lille størrelse til en skiferie – og hvor SINDSYGT lang tid det tager at komme i tøjet og ud af døren! Så bliver det altså lidt lettere i Thailand hvor det bare er en ble og en solhat – og så afsted!

Men alt i alt en kæmpe succes, som jeg med glæde vil gøre igen!

Fik du læst:

At rejse med en baby

klamme ting man gør som forældre

Og hvis i har lyst – kan i følge med på Instagram lige her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Klamme ting man gør som forældre